Οι θαυμαστές της Kim Kardashian είναι έξαλλοι μαζί της για αυτόν τον λόγο!
Αγαπημένη μας Kim, άκουσε τους! Το καλό σου θέλουν!

H Kim Kardashian καταφέρνει να έχει φανατικούς θαυμαστές αλλά και haters, κάνοντας πολύ απλές κινήσεις.

Είναι ένα πρόσωπο που αγαπάς να μισείς ή να αγαπάς σκέτο! Είναι μια τηλεπερσόνα που ξέρει πως να προκαλεί και δε φοβάται να εμφανίζεται αρκετά συχνά στα social media γυμνή για να προωθήσει διάφορα πράγματα, όπως τα καλλυντικά της.

Οι θαυμαστές της έχουν γίνει έξαλλοι μαζί της, για μια ακόμη φορά καθώς θεωρούν πως δεν υπάρχει λόγος να βγάζει φωτογραφίες χωρίς τα ρούχα της για να αγοράσει ο κόσμος τα κραγιόν της και τις σκιές της.

Πολλοί πιστεύουν πως πρέπει να σταματήσει γιατί είναι μητέρα τριών παιδιών και σύζυγος και ότι αυτό που κάνει δε δείχνει κανέναν σεβασμό απέναντι στην οικογένεια που έχει δημιουργήσει. Αυτές οι «γυμνές» κινήσεις έχουν προκαλέσει τα αρνητικά σχόλια των θαυμαστών της και πολλοί την «απειλούν» στο Instagram πως θα ξεκινήσουν τα ομαδικά unfollow.

Πάντως, δε φαίνεται να ιδρώνει το αυτί της!

Άλλωστε από τα λίγα πράγματα για τα οποία μπορείς να παραδεχτείς την Κιμ, είναι οι ικανότητές της ως επιχειρηματία. Και η ίδια έχει δώσει επική απάντηση στους επικριτές της στο παρελθόν.

Όταν την κατηγορούσαν λέγοντάς της “Γιατί δεν προσπαθείς να είσαι επιτυχημένη χωρίς να βγάλεις τα ρούχα σου;”, η απάντησή της ήταν “Γιατί δεν προσπαθείς να είσαι όσο επιτυχημένος όσο εγώ, χωρίς τα δικά σου;”

Δες και αυτό: Τα πιο παράξενα παπούτσια στον κόσμο είναι αυτά!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;