Stan Lee: Έφυγε από τη ζωή ο θρυλικός δημιουργός!
Ο επαναστάτης των κόμικς, Stan Lee, δυστυχώς δεν είναι πια εδώ!

O Stan Lee, δυστυχώς, έφυγε από τη ζωή και η παγκόσμια κοινότητα των κομικς θρηνεί τον χαμό του μεγάλου δημιουργού.

Σύμφωνα με τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, ο Stan Lee, έφυγε από τη ζωή το πρωί της Δευτέρας, σε νοσοκομείο του Λος Άντζελες, σε ηλικία 96 ετών. O «επαναστάτης» των κόμικς υπέφερε από σοβαρά προβλήματα στην υγεία του αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να χαμογελά και να δίνει το παρόν σε events που αφορούσαν τα κόμικς.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Rest In Peace to the LEGEND!!! ???? . . . . . . #StanLee #StanTheMan #Excelsior #Marvel #MarvelComics #InfinityGauntlet #Avengers #IronMan #SpiderMan #Hulk #Thor #Daredevil #FantasticFour #AvengersInfinityWar #RIP #nerdrageradio #thecooltablenetwork

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nerd Rage Radio (@nerdrageradioig) στις

Ο θρυλικός δημιουργός έχοντας στο πλευρό του εικονογράφους όπως  ο Τζακ Κίρμπι και ο Steve Ditko, δημιούργησε πασίγνωστους χαρακτήρες κόμικς όπως ο Spiderman, οι Gantastic Four, οι X-men, o Hulk, ο Thor, ο Iron Man, ο Daredevil, ο Doctor Strange και άλλους πολλούς. Κατάφερε να μετατρέψει τη Marvel σε τεράστια επιχείρηση πολλαπλών δραστηριοτήτων και πάντα μιλούσε για τους ήρωες του σαν να είναι τα παιδιά του.

Ο δημιουργός κατάφερε να παρουσιάσει στον κόσμο super ήρωες που είχαν ψυχή και συνήθως μαθαίναμε για τη ζωή του και όχι μόνο για τα κατορθώματα τους. Μαθαίναμε για το κοινωνικό τους status, τους έρωτες τους και άλλα πολλά, γιατί τους έβλεπε σαν ανθρώπους με δυνάμεις.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Hoy despedimos a un grande que supo entretener a todas las generaciones. Siempre recordaremos sus cameos, sus dibujos, películas y perfección en lo que hacía. Y ahora se reune con su esposa y compañera de vida y película… Gracias #StanLee – #RIPStanLee #Marvel #SpiderMan #XMen #Avengers #CapitanAmerica #Disney #MarvelStudios

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Criti Koloko (@critikoloko) στις

Ο «μπαμπάς» του Spiderman ήθελε πάντα να προσφέρει στους θαυμαστές του τις καλύτερες ιστορίες και προσπαθούσε να φέρει όλους του, τους ήρωες κοντά για να είναι όλοι ικανοποιημένοι.

Στα social media, βλέπουμε, φωτογραφίες του γνωστού δημιουργού μαζί με τους ήρωες του αλλά και εικόνες από διάφορα κόμικς που δημιούργησε και οι χρήστες του διαδικτύου αποχαιρετούν με τον δικό τους τρόπο τον αγαπημένο σε όλους μας, Stan Lee.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;