Next Top Model: Μεγάλος τσακωμός για την τριάδα «φωτιά»
Πάει και η τριάδα... Και τώρα τι θα γίνει στο Next Top Model;

Ένας αναπτήρας προκάλεσε χαμό στο Next Top Model!

H γνωστή τριάδα «φωτιά» του Next Top Model, που απαρτίζεται από τις Μικαέλα Φωτιάδη, Εύη Ιωαννίδου και Μέγκι Ndrio, «έσπασε» αφού πλέον η Μέγκι βρίσκεται εκτός σπιτιού, αλλά προτού αποχωρήσει γίναμε μάρτυρες της διάλυσης τους.

Οι παίκτριες έπαιξαν μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια το γνωστό παιχνίδι του αναπτήρα, όπου γίνονται διάφορες ερωτήσεις και πρέπει να απαντήσεις δίνοντας το αντικείμενο στο άτομο που πιστεύεις ότι ταιριάζει στην ερώτηση που τέθηκε. Αυτό το παιχνίδι είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχει ένταση ανάμεσα στα τρία κορίτσια γιατί υπήρξαν κάποιες απαντήσεις που δεν τους άρεσαν.

Τα τρία κορίτσια μεταφέρθηκαν στην κουζίνα και εκεί ξεκίνησε το show του τσακωμού. Μιλάμε για χαμούλη. Οι παίκτριες τα έβαζαν η μια με την άλλη και οι φωνές δεν σταματούσαν να δυναμώνουν.

Σε κάποια φάση η Μικαέλα δεχόταν επίθεση με αποτέλεσμα να σηκωθεί από το τραπέζι ενώ είπε στα κορίτσια πως αν τις ενοχλεί, θα αλλάξει δωμάτιο για να μην έχουν θέμα.

Βέβαια, τα κορίτσια μπορεί να λογομάχησαν και να ειπώθηκαν πολλά πράγματα, αλλά στην αποχώρηση έκλαψαν με μαύρο δάκρυ για τη φίλη τους, Μέγκι, που είδε την πόρτα της εξόδου.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Δες και αυτό: Next Top Model: Έπεσε στο στόμα του Νίκου Μουτσινά και… μη χειρότερα! (video)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;