Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ηχηρό μήνυμα του αθλητή μέσω Instagram
O Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχληση του απέναντι σε κάποια σχόλια.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας αθλητής που έχει δείξει στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα στην Αμερική, πως στην Ελλάδα μπορούν να «δημιουργηθούν» μεγάλοι παίκτες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram θέλησε να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα αναρτώντας μια φωτογραφία με τον αδερφό του, Θανάση Αντετοκούνμπο, ο οποίος είναι και αυτός μπασκετμπολίστας και αγωνίζεται με τα χρώματα του Παναθηναϊκού.

Ο παίκτης των Bucks θέλησε να δείξει την ενόχληση του απέναντι σε κάποια σχόλια που έγιναν προς το πρόσωπο του αδερφού του.

Η φωτογραφία των δυο αδερφών συνοδεύεται με το εξής μήνυμα:

«Καταρχάς Θανάση θέλω να σου ζητήσω συγνώμη γιατί ξέρω αυτό που θα πω θα τραβήξουν πολλά βλέμματα πάνω σου και πάνω μου και ξέρω είναι κάτι που δεν θες.. Αλλά είμαι σίγουρος, άμα ήταν ο μπαμπάς εδώ θα ήταν πολύ απογοητευμένος αν κρατήσω την σιωπή μου. Έχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες μέρες για το αρνητικό-ρατσιστικό περιστατικό που έγινε πρόσφατα. Αν αυτό μπορεί να συμβεί στον Θανάση ο οποίος εκπροσωπεί με περηφάνια και με ένα συνεχές χαμόγελο την Εθνική Ελλάδας και τον Παναθηναϊκό, δεν μπορώ να φανταστώ τι περνάνε άλλοι έγχρωμοι στην Ελλάδα. Είμαι παρά πολύ λυπημένος και απογοητευμένος.. Αλλά δεν θα αφήσουμε τα αρνητικά σχόλια να αλλάξουν αυτή την οικογένεια και την αγάπη μας για την χώρα στην οποία μεγαλώσαμε. Εγώ και τα αδέρφια μου είμαστε Έλληνονιγηριανοι και σε όποιον αρέσει και θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε και να μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για την Πατρίδα μας. ???? @thanasis_ante43 #MoreThanAnAthlete».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Καταρχάς Θανάση θέλω να σου ζητήσω συγνώμη γιατί ξέρω αυτό που θα πω θα τραβήξουν πολλά βλέμματα πάνω σου και πάνω μου και ξέρω είναι κάτι που δεν θες.. Αλλά είμαι σίγουρος αμα ήταν ο μπαμπάς εδώ θα ήταν πολύ απογοητευμένος αν κρατήσω την σιωπή μου. Έχω χάσει τον ύπνο μου τις τελευταίες μέρες για το αρνητικό-ρατσιστικό περιστατικό που έγινε πρόσφατα. Αν αυτό μπορεί να συμβεί στον Θανάση ο οποίος εκπροσωπεί με περηφάνεια και με ένα συνεχές χαμόγελο την Εθνική Ελλάδας και τον Παναθηναϊκό, δεν μπορώ να φανταστώ την περνάνε άλλοι έγχρωμοι στην Ελλάδα. Είμαι παρά πολύ λυπημένος και απογοητευμένος.. Αλλά δεν θα αφήσουμε τα αρνητικά σχόλια να αλλάξουν αυτη την οικογένεια και την αγάπη μας για την χώρα στην οποία μεγαλώσαμε. Εγώ και τα αδέρφια μου είμαστε Έλληνονιγηριανοι και σε όποιον αρέσει και θα συνεχίσουμε να εκπροσωπούμε και να μιλάμε με τα καλύτερα λόγια για την Πατρίδα μας. ???? @thanasis_ante43 #MoreThanAnAthlete

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Antetokounmpo (@giannis_an34) στις

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Άρη
66'
1 - 1
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
29'
1 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
ΗΜ
46 - 37
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;