Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Άρης στους Ιχθείς από 16 Νοεμβρίου ως 31 Δεκεμβρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Τι λένε για το δικό σου ζώδιο; Τι θα σου φέρει αυτή η καινούρια εβδομάδα;

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Άρης στους Ιχθείς από 16 Νοεμβρίου ως 31 Δεκεμβρίου

Από την Λίλιαν Σίμου

Και ήρθε η στιγμή όπου ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιο του Υδροχόου, στο οποίο παρέμεινε ασυνήθιστα μεγάλο χρονικό διάστημα, από τα τέλη της Άνοιξης, ως τα μέσα Νοεμβρίου!

Συνόδευσε την τεταμένη καλοκαιρινή περίοδο με τις εκλείψεις και τα δύσκολα γεγονότα που βιώσαμε και πλέον, φεύγει οριστικά από τον Υδροχόο.

Περνά λοιπόν στο ζώδιο των Ιχθύων, και θα είναι εκεί ως το τέλος του 2018.

Σε ζώδιο πνευματικό και ιδιαίτερα ευαίσθητο, ταιριάζει με την εποχή που γιορτάζουμε ένα πιο πνευματικό δρόμο, την γέννηση του Ιησού.

Με τον Άρη σε αυτή τη θέση του τόσο ρομαντικού συναισθήματος των Ιχθύων, η ευαισθησία και η συμπόνια θα είναι έντονα ανεπτυγμένη. Θα μας δημιουργήσει ένα έντονο ρομαντισμό, φαντασία και θα νιώσουμε την ανάγκη για συναισθηματική ασφάλεια.

Δεν θα έχουμε όμως αποφασιστικότητα και πρακτική σκέψη στη δράση και θα είναι δύσκολο να κάνουμε σαφείς επιλογές. Τις περισσότερες φορές θα χρειαστούμε παρακίνηση για να ενεργήσουμε ή για να πάρουμε μία απόφαση.

Ευαισθητοποιημένοι, θα αντιδράμε έντονα ισχυρά και η ενεργητικότητα θα μεταβάλλεται εύκολα, ανάλογα με την ψυχική μας διάθεση.

Η θέση του Άρη σ’ αυτό το ζώδιο, ωθεί σε μία φυγή εκτός πραγματικότητας. Απροσδιόριστοι και ασαφείς κάποιες φορές, αδυνατούμε να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινής ζωής.

Θα νιώσουμε την ανάγκη να βοηθήσουμε και να υπερασπιστούμε τους πιο αδύναμους. Να προσφέρουμε την γενναιοδωρία μας σε χώρους όπου οι άνθρωποι είναι έγκλειστοι ή υποφέρουν.

Θα μας εγκλωβίζει η θλίψη, η συμπόνια, η λύπη, το συναίσθημα και μπορεί να γίνουμε θύματα ή (σε περίπτωση που λειτουργεί η αρνητική μας πλευρά στο σύνολο του χάρτη) θύτες.

Είναι μια θέση που ευνοούνται οι δραστηριότητες τέχνης (μουσική-χορός-ποίηση-ζωγραφική), αλλά και η ενασχόλησή μας σε τομείς της Ιατρικής( νοσοκομεία) ή σε ιδρύματα- και χώρους εγκλεισμού όπως είναι οι φυλακές.

Ο Άρης στους Ιχθείς προκαλεί να δράσουμε με διαφορετικό, ευέλικτο τρόπο. Θα έχουμε διακυμάνσεις συναισθηματικές ή η δράση μας θα εξαρτηθεί από τις εντυπώσεις και τα συναισθήματα που απορροφάμε από το περιβάλλον…

Τα αρνητικά:

-Λανθασμένες κινήσεις ή πρωτοβουλίες

-Περίπλοκες δραστηριότητες, όχι ξεκάθαρες

-Προδοσία, πλάνη και ψέμα

-Τραυματισμός ψυχικός ή σωματικός

-Αποτυχημένη προσπάθεια από έλλειψη οργάνωσης

-Απροθυμία για συνεργασίες

-Συμπλέγματα ανωτερότητας ή κατωτερότητας στις σχέσεις

– Αποφυγή χρήσης αλκοόλ, φαρμάκων, τσιγάρου, συντηρητικών στις τροφές

Τα θετικά:

-Απελευθέρωση από ό,τι μας καθηλώνει

-Τόλμη και νέα προσπάθεια προς ένα όραμα

-Νέες κατακτήσεις πλατωνικές αρχικά προφανώς

-Καλλιτεχνική έμπνευση και δημιουργία

-Ετοιμότητα και ευελιξία στη δράση

-Ιδεολογία που οδηγεί σε νέες διαδρομές αναζήτησης

Αρχικά όμως μπορεί να λειτουργήσει περισσότερο η προδιάθεση για το αρνητικό μέρος του συνδυασμού, έως ότου επιτρέψουμε στην διαισθητική μας αντίληψη να μας οδηγήσει έξω από τις πλάνες και το τέλμα.

Σημαντικές ημερομηνίες με όψεις ακριβείας:

17 Νοεμβρίου: εξάγωνο προς Ποσειδώνα

Υλοποίηση ενός οράματος, προσγειωμένη αντίληψη των ονείρων μας, κριτική αντίληψη για κάθε ιδανικό. Μία εξισορροπητική όψη.

1η Δεκεμβρίου: τετράγωνο προς τον Ήλιο

Ένταση, εριστική διάθεση, μαχητική δράση, τόλμη ή και θράσος. Προσοχή σε ατυχείς αντιδράσεις ή μικρο-ατυχήματα.

7-8 Δεκεμβρίου: σύνοδος με τον Ποσειδώνα

Πολύ ενδιαφέρουσα όψη για όνειρα, οραματισμό, καλλιτεχνική έμπνευση, πνευματική εργασία. Όχι όμως για πρακτικές επιλογές, προσοχή σε πλάνη και τυχερά παιχνίδια!

17 Δεκεμβρίου: Εξάγωνο προς τον Πλούτωνα

Δράση που συνδέει το όνειρο με την υλοποίηση, το πείσμα της ανάπτυξης και εξέλιξης. Φυσική αναζωογόνηση, ενδυνάμωση μετά από κάποια περίοδο φυσικής εξασθένησης.

26 και 27 Δεκεμβρίου: σύνοδος με τον Νότιο Δεσμό

Λάθη του παρελθόντος βγαίνουν στο φως, δυσκολία ανάδειξης του έργου μας, προδοσία ή απομυθοποίηση. Πολύ καλό για ενδυνάμωση μέσα από εμπειρίες και αποφυγή πλάνης, διαλογισμό και πνευματική ανάταση.

29 Δεκεμβρίου: σύνοδος με τον Χείρωνα

Θεραπευτική ικανότητα, διδασκαλία πνευματική, έμπνευση δημιουργική. Επουλώνουμε τραύματα προδοσίας και απομυθοποιούμε εκείνους που μας γοήτευσαν έχοντας ένα προσωπείο.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018

Κριός

Η περίοδος αυτή θα είναι υποτονική και θα δημιουργεί ασάφεια, άγχος, κάνοντάς σας διστακτικούς, λιγότερο παρορμητικούς. Μπορεί το άγχος να διατηρηθεί ακόμη για ένα χρονικό διάστημα, γιατί γενικά είστε σε μία ομιχλώδη κατάσταση εσωτερικά και αυτό μειώνει την προώθηση των ιδεών σας, αλλά σίγουρα θα αισθανθείτε σύντομα πιο δυνατοί, πιο σίγουροι και πιο βέβαιοι για τα όνειρά σας. Επιμεληθείτε τα προσεκτικά, σχεδιάστε και δώστε χρόνο όπου χρειάζεται. Απλά μην μένετε πλέον σε σύγχυση και αδράνεια.

Υπάρχει έμπνευση, δημιουργική έφεση και καλλιτεχνική προδιάθεση, αν έχετε κάποιο ταλέντο. Προσέχετε όμως μήπως πως έχετε παρασκηνιακή επιθετική συμπεριφορά από έναν άνθρωπο καυστικό ή επικριτικό. Στην ουσία όμως –αν αυτό ευσταθεί -είναι ένα ερέθισμα για να παρακινηθείτε να κάνετε κάποιες σωστές επιλογές.

Αποφύγετε κάθε πράξη που εμπεριέχει ρίσκο ή δεν είναι στα πλαίσια της εντιμότητας.

Η ρομαντική διάθεση των ημερών, σας κάνει να ονειροπολείτε προφανώς μία σχέση πλατωνική ή δύσκολα εφικτή. Μπορεί μάλιστα να υπάρχει ένα ενδιαφέρον για σας που δεν αντιλαμβάνεστε.

Ταύρος

Η περίοδος αυτή θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τις δυνατότητες που υπάρχουν γύρω από στόχους στα θέματα εργασίας. Θα μπορείτε πλέον να κάνετε προγραμματισμό και σχέδια που θα σας βοηθήσουν να προοδεύσετε στα επαγγελματικά σας όνειρα. Η εμπειρία που αδράξατε μέσω των καθυστερήσεων των τελευταίων μηνών, θα φανεί πολύ χρήσιμη. Σταδιακά, αφού ασκήσατε την επιμονή και την υπομονή σας, θα δείτε πως νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται.

Προτάσεις, ή νέες ιδέες, πρωτοβουλίες σε επίπεδο επαγγελματικό, θα σας φέρουν ικανοποίηση και δρομολογείται η υλοποίηση όσων ιδεών είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν. Μπορεί να πάρετε μία γνώση σχετικά με την εργασία σας, ή να κάνετε μία νέα αρχή σε ένα πόστο εργασίας. Όπως και να έχει, θα είστε σε μεγαλύτερη διάθεση για να προωθήσετε ό,τι έχετε ονειρευτεί. Κάποιο σημαντικό πρόσωπο θα σας βοηθήσει να δείτε τη ζωή διαφορετικά, ίσως μάλιστα –αν είστε μόνοι- να σκεφθείτε να κάνετε μία μόνιμη σχέση. Επιλέγοντας την κοινωνική προσφορά, θα επιδιώξετε να κάνετε ένα ανθρωπιστικό έργο.

Δίδυμοι

Μία καλή περίοδος ξεκινά για σας, μετά από αρκετές δυσκολίες και παλινδρομήσεις στα σχέδιά σας. Επαγγελματικά, αν ήσασταν επιμελείς και αρκετά προσεκτικοί, αν πήρατε την κατάλληλη γνώση, μόρφωση, ειδίκευση και εμπειρία, θα αναγνωριστείτε σταδιακά. Καλό θα είναι να μην ενθουσιαστείτε, αλλά να προχωρήσετε βάση των ήδη γνωστών δεδομένων σας.

Σίγουρα όμως, θα διαπιστώσετε πως η υπομονή σας, σας ανταμείβει. Αν έχετε ένα δημιουργικό ταλέντο, θα κάνετε την αλλαγή τώρα πια, μέσα από ένα νέο στυλ έκφρασης. Θα αρέσει το έργο σας και θα υπάρχει ανταπόκριση τις πρωτοβουλίες σας. Στον ερωτικό τομέα, μπορείτε να γίνετε πιο τολμηροί και να ανταποκριθείτε σε ένα ερωτικό κάλεσμα. Διασκεδάστε, αλλά και ρισκάρετε λίγο, για το όνειρό σας. Ωστόσο, φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάτε, πως ό,τι σας καθυστέρησε και δημιούργησε ρωγμές στις κοινωνικές σας σχέσεις, θέλει τον χρόνο του για να επιδιορθωθεί ή να αποκατασταθεί.

Αποφύγετε τις επιπόλαιες και ασαφείς επιλογές. Κινηθείτε μόνο μέσα από προγραμματισμό, ακολουθώντας τα ταλέντα σας.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;