Συμπεριέλαβε την Kim Kardashian στο βιογραφικό του και έκλεισε ΤΡΕΙΣ συνεντεύξεις!
Τώρα η Kim σου βρίσκει και δουλειά! Okurrr??

Όταν εγώ λέω πως η Kim Kardashian παράγει έργο σε παγκόσμιο επίπεδο, οι φίλοι με κοροϊδεύουν αλλά τώρα μπορώ να τους αποδείξω πως έλεγα την αλήθεια (έλα, χιουμοράκι κάνω!).

Η Kim είναι από τους μεγαλύτερους influencers στον κόσμο, και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς. Μέχρι και δουλειά μπορεί να σου βρει, από ότι φαίνεται.

Ένας χρήστης στο Twitter, ο Chris Sumlin ,ανήρτησε μια φωτογραφία με το βιογραφικό του και όπως θα δεις είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό. Αυτό όμως που θέλησε να τονίσει και να δείξει ήταν πως στην κατηγορία «επιτεύγματα» έβαλε το όνομα της γνωστής τηλεπερσόνας επειδή κάποτε είχε κάνει retweet την εργασία που είχε κάνει όταν τελείωσε το σχολείο. Ο ίδιος αναφέρει πως χάρη στην Kim κατάφερε να κλείσει τρεις συνεντεύξεις για δουλειά.

Είδες τελικά; Ένα όνομα να βάλεις στο βιογραφικό σου και ανοίγονται ξαφνικά πολλές πόρτες!

Αυτό είναι το tweet:

«Καλέ, έβαλα στο βιογραφικό μου ότι η Kim Kardashian έκανε retweet την εργασία μου από το σχολείο και έχω ήδη κλείσει ΤΡΕΙΣ συνεντεύξεις για δουλειά σε λιγότερο από μια εβδομάδα. Η επιρροή αυτής της γυναίκας μου εξασφαλίζει μια θέση», έγραψε ο Chris.

Δες και αυτό: Ειρήνη Ερμίδου: Αυτός είναι ο 25χρονος αδερφός της! Πιστεύεις ότι μοιάζουν;

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;