Next Top Model: Ξανθούλα vs Ερμίδου! Τι συνέβη;
Ωχ! Ένα σχόλιο της ποδοσφαιρίστριας του Next Top Model προκαλεί χαμούλη!

Αχ! Τα κορίτσια του Next Top Model θα μας τρελάνουν με τη συμπεριφορά τους, τα σχόλια τους και τις αποκαλύψεις!

Η Ξανθή Τζερεφού και η Ειρήνη Ερμίδου φαίνεται πως αποκάλυψαν μια κόντρα που δεν είχε φανεί μέχρι στιγμής. Στο νέο επεισόδιο που θα προβληθεί τη Δευτέρα, θα δούμε τις νέες παίκτριες του Next Top Model να έρχονται σε ρήξη, έπειτα από μια ατάκα της γνωστής σε όλους μας «ποδοσφαιρίστριας».

Στο σπίτι των κοριτσιών μπαίνει ένας διατροφολόγος με σκοπό να βοηθήσει τα κορίτσια να βελτιώσουν τη σωματική τους υγεία και να απαντήσει σε ερωτήματα που έχουν.

Στο απόσπασμα του trailer βλέπουμε την Ερμίδου να ρωτά τον διατροφολόγο «Γιατί το λίπος δείχνει τόσο εδώ;» και το σώμα της είναι στραμμένο προς την Ξανθή. Η ερώτηση ενόχλησε την παίκτρια και αφού τελείωσαν με τον καλεσμένο, είδαμε τα δυο κορίτσια να λογομαχούν και η Ξανθή είχε ένα φανερά ειρωνικό και απογοητευμένο ύφος απέναντι στη συμπαίκτρια της.

Το ερώτημα της Ερμίδου δεν ήταν και από τα πιο εύστοχα, ειδικά μέσα στο σπίτι αφού δημιουργούνται παρεξηγήσεις από το πουθενά.

Πάντως, και οι δυο παίκτριες έχουν «ακούσει» πολλά τον τελευταίο καιρό γιατί υπάρχουν κορίτσια που έχουν αποχωρήσει και τις κατηγορούν για την περίεργη συμπεριφορά τους.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες και αυτό: Next Top Model: Η Γαρυφαλλιά επιστρέφει για νέο γύρο… αδειάσματος!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;