8 ταινίες του Netflix που πρέπει να δεις!
Netflix και άραγμα στον καναπέ... Αν θες, φώναξε παρέα!

Το Netflix έχει καταφέρει να μπει στα σπίτια πολλών ανθρώπων και οι παραγωγές που κάνει είναι εξαιρετικές.

Μέσα από το Netflix έχουμε την ευκαιρία να δούμε πολλές σειρές που δε γίνεται να μη συζητηθούν την επόμενη μέρα στον καθιερωμένο καφέ με τους φίλους μας, αλλά υπάρχουν και κάποιες original ταινίες του συνδρομητικού καναλιού που αξίζουν την προσοχή σου.

Για να δούμε:

1.First They Killed My Father

Μέσα της δεκαετίας του 1970, και το κίνημα των Ερυθρών Χμερ ανέρχεται στην εξουσία της Καμπότζης. Εκεί ζει και η Ουνγκ, η μικρή κόρη της οικογένειας Λουνγκ. Μέσα από τα δικά της μάτια ξετυλίγεται μια τριετία τρόμου, όπου μέσω της αφοσίωσης στην οικογένεια και με άκαμπτο πνεύμα πασχίζει να επιβιώσει.

Η ταινία βασίζεται σε αληθινά γεγονότα.

Η Loung Ung μεταφέρει τις τραγικές μνήμες του εμφυλίου του 1975 και το πώς επέζησε της γενοκτονίας των Ερυθρών Χμερ και του καθεστώτος του Πολ Ποτ με μαζικές εκτελέσεις αθώων ανθρώπων.

2.The Meyerowitz Stories

Μια οικογένεια που με τον καιρό έχει απομακρυνθεί, μαζεύονται στη Νέα Υόρκη. Σκοπός τους είναι να γιορτάσουν την καλλιτεχνική δουλειά του πατέρα τους.

3.The Night Comes for Us

Ο Iko Uwais εδώ πρωταγωνιστεί ως ο ‘Arian’, ένας σκληροτράχηλος εκτελεστής της “Τριάδας”, ένα από τα πολλά παρακλάδια διεθνών συνδικάτων του οργανωμένου εγκλήματος που εδρεύουν στην Κίνα. Ο άνδρας αυτός καλείται να αντιμετωπίσει ορδές από φονικούς γκάνγκστερ για να προστατέψει ένα νεαρό κορίτσι που κυνηγάει η μαφία. Όλα αρχίζουν αφότου ο ίδιος σώζει την μικρούλα κατά την διάρκεια μίας σφαγής, και μπαίνει με την σειρά του στο στόχαστρο καθώς βάζει σκοπό της ζωής του να την κρατήσει ζωντανή εμποδίζοντας άτομα του υποκόσμου να την πιάσουν.

4.When We First Met

Ο Noah (Adam Devine) απολαμβάνει την τέλεια πρώτη νύχτα με την Avery (Alexandra Daddario), το κορίτσι των ονείρων του, όμως τελικά υποβιβάζεται στο ρόλο του φίλου. Τα επόμενα τρία χρόνια, ο Noah εξακολουθεί να σκέφτεται τι πήγε στραβά, μέχρι την στιγμή που θα του δοθεί μια απροσδόκητη ευκαιρία να ταξιδέψει πίσω στο χρόνο και να αλλάξει εκείνη την νύχτα και την μοίρα του, ξανά και ξανά.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 2 
 1