Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 3-9 Δεκεμβρίου - Ταξίδι στη
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Η καινούρια εβδομάδα ξεκινά δυναμικά για το ζώδιό σου;

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 3 – 9 Δεκεμβρίου

Ταξίδι στην «χώρα των θαυμάτων»

Από την Λίλιαν Σίμου

Μία ιδιαίτερη εβδομάδα δίνει την έναρξη στον τελευταίο μήνα του έτους. Κι αυτό διότι οι πρώτες ημέρες χαρακτηρίζονται από την σχηματιζόμενη σύνοδο του Άρη και του Ποσειδώνα στο ζώδιο των Ιχθύων.

Η σύνοδος –συμπόρευση, ολοκληρώνεται με την Νέα Σελήνη του Δεκέμβρη, την 7η του μηνός, στο τέλος της εβδομάδας, με μία σειρά από άλλα φαινόμενα, που θα αναπτύξουμε σε ξεχωριστό άρθρο, και την ορθοδρόμηση του Ερμή πλέον.

Επομένως, θα λέγαμε πως η πορεία των ημερών που ακολουθούν, είναι ενδιαφέρουσα αν και επικρατεί ακόμη ρευστότητα και ασάφεια.

Το αβέβαιο «παιχνίδι» του Άρη με τον Ποσειδώνα, ενισχύει την θολή εικόνα της δράσης και των επιλογών μας.

Σε αναμονή της Νέας Σελήνης στον Τοξότη, την Παρασκευή, αναζητάμε τους στόχους αλλά έχουμε την αίσθηση πως βρισκόμαστε σε ένα τοπίο στην ομίχλη!

Ανησυχίες, θολώνουν την κρίση μας.

Αγωνιούμε να φθάσουμε σε ένα αποτέλεσμα, αλλά φαίνεται πως πολλά θα εξαρτηθούν από τις συναισθηματικές μας διακυμάνσεις.

Δεν είναι σίγουρο πως κατανοούμε πλήρως τους άλλους, κάτι που ενδέχεται να φθάσει σε ένα δυσαρμονικό τρόπο σχέσεων και συνεργασιών.

Ενδέχεται να αντιληφθούμε πως δρουν υπόγεια και εις βάρος μας.

Χρειάζεται να είμαστε έντιμοι, τυπικοί, ακριβείς, συγκεκριμένοι στο έργο μας και θα είναι δύσκολο να διατηρήσουμε την συνέπεια και την ποιότητα.

Στις ερωτικές σχέσεις, η συμπεριφορά δεν είναι ξεκάθαρη, δεν μας διασφαλίζει συναισθηματικά, δεν είναι αυτό που μας αξίζει, αυτό που φανταζόμασταν.

Οι μέρες κυλούν, και αρκετά κουρασμένοι μετά από ένα καλοκαίρι άστατο και απρόβλεπτο, καθώς και μετά από ένα δίμηνο ανάδρομης πορείας της Αφροδίτης αρχικά και του Ερμή στη συνέχεια, όλα φαίνονται να καθυστερούν να ολοκληρωθούν.

Λάθη βγαίνουν στην επιφάνεια, αποκαλύψεις μας απογοητεύουν, κάποια υποκρισία και δόλια επιθετική συμπεριφορά είναι αιτία πικρίας.

Ας μην αποθαρρύνουμε τον εαυτό μας.

Αυτό που συμπεραίνουμε είναι πως το δεύτερο εξάμηνο του 2018, έμοιαζε με σεισμική δραστηριότητα. Πολλές δονήσεις, δυσάρεστες εκπλήξεις, απρόβλεπτα γεγονότα, μας ανέτρεψαν τη ροή της καθημερινότητας.

Το δίμηνο όμως του φθινοπώρου που ολοκληρώνεται με την ορθοδρόμηση του Ερμή και την Νέα Σελήνη του Δεκέμβρη, είναι η περίοδος κατά την οποία, πρέπει να ανασχεδιάσουμε το μέλλον, με βάση της απώλειες, και τις αλλαγές του πρόσφατου παρελθόντος.

Ας αποκομίσουμε αυτή την εβδομάδα λοιπόν, τα μαθήματα ζωής και τα δώρα που προκύπτουν από αυτά, προκειμένου να ατενίσουμε σύντομα τον Νέο κύκλο της Σελήνης στον Τοξότη (θα αναφερθούμε σε ξεχωριστό αφιέρωμα εκείνη την ημέρα) και το νέο έτος που πλησιάζει…

Εξ άλλου, πέραν των δύσκολων σημείων της εβδομάδας, ο Άρης σε σύνοδο προς τον Ποσειδώνα, εξακολουθεί να μας ωθεί στο να αναζητήσουμε το δικό μας όραμα, όνειρο, να φθάσουμε στη «χώρα των θαυμάτων»!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018

Κριός

Η ζωή σας έχει υποστεί πολλές αλλαγές εδώ και καιρό, αλλά ακόμη υφίσταστε τους κλυδωνισμούς και προσπαθείτε να ανακαλύψετε πού θα γίνει το επόμενο βήμα. Οι προηγούμενες ημέρες, σας περιόρισαν τις επιλογές, καθώς επικράτησε μία φοβία και ένα κλίμα ανασφάλειας. Αυτό δεν αλλάζει από την μία στιγμή στην άλλη. Οι ιδέες παραμένουν και η επιθυμία για δύναμη, είναι εμφανής. Αλλά δεν μπορείτε να παραμείνετε στατικοί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Την ευκαιρία σας την προσφέρει πάλι ο Ουρανός που θα εξακολουθήσει να σας θυμίζει ότι είστε το ζώδιο που ανοίγει δρόμους παρορμητικά και ανατρεπτικά. Τώρα όμως, απελευθερώνεστε και αποδεσμεύεστε από τις αδυναμίες σας. Θα υπάρχει μία ιδέα, μία γνώση ή μία ανακάλυψη που θα διευρύνει τους ορίζοντές σας. Ίσως ένα ταξίδι, ή ένας διαφορετικός τρόπος αντίληψης της ζωής.

Ταύρος

Θα λέγαμε πως βιώσατε έντονα τις εμπειρίες στις προκλήσεις των προηγουμένων μηνών. Μέσα σε ένα κλίμα έλξης και απώθησης παράλληλα, δημιουργήθηκαν δυνατοί δεσμοί και ιδιαίτερα σημαντικές εμπειρίες. Αλλά δεν θα ήταν σωστό να μείνετε στάσιμοι. Μπορεί να μην σας αρέσει η αλλαγή, όμως η ροή των πραγμάτων, σας ωθεί να ξεκινήσετε στη ζωή σας μία νέα πορεία. Αν αυτό σας ανησυχεί, θα σας πούμε πως έχετε ακόμη την πεισματική επιθυμία για σταθερές σχέσεις και κάποια άτομα που θεωρείτε σημαντικά στη ζωή σας, μπορούν να παραμείνουν. Ωστόσο κάποιες ανατροπές που δημιουργούν εσωτερικό εκνευρισμό και ένταση, θα σας ωθήσουν να τολμήσετε να αναζητήσετε λύσεις και επιλογές, σε ξένα –για σας- μονοπάτια. Θα πρέπει να γίνετε πιο ευέλικτοι στον σχεδιασμό στόχων και να είστε πιο ευπροσάρμοστοι. Θα διαπιστώσετε πως ένα πάθος μπορεί να είναι η έκφραση της ελευθερίας για σας. Να κάνετε την υπέρβαση και να προσπαθήσετε να αγαπήσετε ή να αποδεχτείτε με διαφορετικό τρόπο, ή ένα άτομο με ξένη νοοτροπία προς εσάς.

Δίδυμοι

Καθώς η στατικότητα για σας είναι σαν να βρίσκεστε μέσα στην φυλακή, πιστεύω πως θα αισθανθήκατε αρκετά άβολα το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Δεν είχατε την ευχέρεια να χαρείτε την αναζήτηση, είτε μέσα από τις εναλλαγές, είτε μέσα από την αγάπη με τον τρόπο που θα σας έδινε άνεση και ευελιξία. Λόγω υποχρεώσεων ακόμη είστε περιορισμένοι. Η θέλησή σας δεν μπορεί να λειτουργήσει άνετα και αποδεσμευμένα. Ίσως μάλιστα να είχατε αναλάβει πολλά και τώρα δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά από το να αποδεχθείτε τις δεσμεύσεις σας. Ωστόσο, έρχεται για σας μία ελπίδα και πρέπει να σας χαροποιεί αυτό. Ο Ουρανός υπόσχεται στο κοινωνικό σας πεδίο και στις συντροφιές σας, πολλές εκπλήξεις. Οι εκπλήξεις αυτές είναι για σας το έναυσμα να τολμήσετε αρκετά νέα σχέδια και να μαγνητίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους. Η εύνοια αυτή συνεχίζεται κατά διαστήματα. Τώρα, θα κυνηγήσετε ξανά το όραμά σας, ένα ιδανικό στόχο, μία ιδανική γνωριμία. Πρακτικά όμως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αποφάσεις. Η επικοινωνία με άτομα που έχουν γοητευτικές απόψεις και ιδεολογία, σας ταιριάζει αλλά δεν είναι σαφής.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;