Ανάμεσα στα 300 καλύτερα Business Schools παγκοσμίως, η σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ!
Άλλη μια επιτυχία!

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία για το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών!

Σύμφωνα με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑ, η σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κατατάσσεται, από την Eduniversal, μεταξύ των 300 καλύτερων Business Schools παγκοσμίως.

Οι 1.000 καλύτερες Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων (Business Schools) από 154 χώρες δημοσιοποιήθηκαν μέσω του πίνακα για το 2018.

Τα Business Schools των Πανεπιστημίων αξιολογούνται μέσω του πίνακα και λαμβάνεται υπόψη η διεθνής επιρροή και η φήμη του κάθε εκπαιδευτικού ιδρύματος. Μεταξύ των κριτηρίων είναι οι ακαδημαϊκές πιστοποιήσεις των Σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων των Πανεπιστημίων, οι θέσεις που αυτές καταλαμβάνουν σε πληθώρα άλλων διεθνών κατατάξεων, η συμμετοχή τους σε διεθνείς και εθνικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς, καθώς και οι ψήφοι των Πρυτάνεων των 1.000 συμμετεχόντων Business Schools.

Η Σχολή Διοίκησης Eπιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών έλαβε 4 αστέρια διάκρισης που το κατατάσσουν στη δεύτερη υψηλότερη κατηγορία (“4 Palmes League – Top Business Schools”) του πίνακα και αξιολογήθηκε στα 300 καλύτερα Business Schools του κόσμου.

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κατατάσσεται στην κατηγορία “4 Palmes” ανάμεσα σε διακεκριμένα Business Schools, όπως για παράδειγμα: Texas A&M University Mays Business School, University of Southern California-USC Marshall School of Business, Boston University Questrom School of Business, Lancaster University Management School, City University Cass Business School, University of Bologna-Bologna Business School και University of Amsterdam-Amsterdam Business School.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;