O Yanis Marshall χορεύει σε ψηλά τακούνια καλύτερα από κάθε γυναίκα
Ο Deadpool δίπλα στη Celine Dion είναι ο Yanis Marshall, ένας χορευτής που απογειώνει τις high heels χορογραφίες

Ο Yanis Marshall είναι ένας 29χρονος χορογράφος και χορευτής που κατάγεται απ’ το Γκρας της Γαλλίας. Ο ίδιος φαίνεται να λατρεύει τη γενέτειρά του, ενώ το γαλλικό του accent δεν κρύβεται και είναι ιδιαίτερα γοητευτικό.

Οι χορογραφίες του ειδικεύονται και ξεχωρίζουν για την παρουσία ανδρών χορευτών που χορεύουν πάνω σε ψηλά τακούνια τους πιο σέξι και μοντέρνους χορούς: high heel dance, street jazz, vogue, commercial hip hop, lyrical.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη YANIS MARSHALL (@yanismarshall)

Η προσωπικότητα του Yanis Marshall, ως χορευτή και καλλιτεχνική περσόνα, ήρθε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα με τη συμμετοχή του το 2014 στο Britain’s Got Talent, όπου και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, ενώ αργότερα συνεργάστηκε με πολύ γνωστά ονόματα της Showbiz και φιλοτέχνησε υπέροχες χορογραφίες για διάφορα events:

Δούλεψε ως coach και χορογράφος για το Dancing With The Stars, για το So You Think You Can Dance της Ουκρανίας και όμως το κρεσέντο των επιτυχιών του δε σταμάτησε εκεί: Ο Marshall υπήρξε χορογράφος στο καμπαρέ σόου Zumanity στο Las Vegas απ’ το Cirque de Soleil, ενώ το 2018 εμφανίστηκε στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού “Ashes” της Celine Dion ως Deadpool.

Το βασικό χαρακτηριστικό του ταλαντούχου χορευτή φαίνεται να είναι ένα και είναι πραγματικά μοναδικό: Τα ψηλά τακούνια είναι η δεύτερη φύση του, είναι η μικρή λεπτομέρεια που απογειώνει όλη τη χορογραφία και κάνει τα μουσικά κομμάτια που χορεύει να φαίνονται ραμμένα για το στυλ του.

Ο Yanis Marshall, ανοίγοντας το catwalk του Marco Marco στην Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη.

Αναρωτιέμαι πραγματικά πως γίνεται να ανέβασε η Cara Delavigne χορογραφία του στο λογαριασμό της στο Instagram, χωρίς καν να του αποδώσει τα εύσημα και να τον αναφέρει στο παραμικρό. (Έχει γίνει πριν μήνες αυτό και αναφέρομαι στην επική του χορογραφία με το τραγούδι της Khia “My Neck My Back”.)

Η τεχνική του, το πηγαίο σέξινες και η κομψότητα της κίνησης, μετατρέπουν το Yanni Marshall σε ένα χορευτή με ακαταμάχητη αμφισεξουαλική γοητεία, την οποία ελάχιστοι χορευτές έχουν καταφέρει να πετύχουν.

Αν μη τι άλλο, το παράδειγμα του Marshall είναι υποδηλωτικό ως προς το εξής: Ναι! Ένας άντρας μπορεί τελικά να χορέψει άψογα πάνω σε τακούνια, βάζοντας τα γυαλιά σε κάθε σέξι χορεύτρια του είδους!

Απολαύστε κάποιες απ’ τις πιο όμορφες και δυναμικές χορογραφίες του Yannis Marshall, ενός σπουδαίου καλλιτέχνη που ταξιδεύει από ήπειρο σε ήπειρο, ακολουθώντας το πάθος του, για να διδάξει σε γυναίκες και άντρες την τέχνη του χορού πάνω σε ψηλοτάκουνα.

View this post on Instagram

A post shared by YANIS MARSHALL (@yanismarshall)


View this post on Instagram

A post shared by YANIS MARSHALL (@yanismarshall)

View this post on Instagram

A post shared by YANIS MARSHALL (@yanismarshall)

 Δες κι αυτό: The Royal Family Dance Crew: Αυτή η χορευτική ομάδα έχει κυριολεκτικά… στρατιωτική πειθαρχία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;