3 πρωινές συνήθειες που μας φτιάχνουν την ημέρα!
Το πρωί ξεκινάνε όλα!

Το πρωί είναι η πρώτη φάση της (καλή)-μέρας και επομένως πρέπει να ξεκινάει σωστά, προκειμένου να έχει επιτυχία όλη η υπόλοιπη μέρα.

Ξυπνάς, φτιάχνεις μια κούπα καφέ, πηγαίνεις στη δουλειά σου ή ανοίγεις νωχελικά και νυσταγμένα τον υπολογιστή για να τσεκάρεις τα ιμέιλ σου ή να δικτυωθείς με τον κόσμο και καλωσορίζεις την καινούρια μέρα με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάθεση.

Το σωστό timing παίζει πάντα πολύ μεγάλο ρόλο, το ξέρουμε άλλωστε!

Ποιες πρωινές συνήθειες όμως αποδίδουν πολύ περισσότερο στη δημιουργία μιας καλύτερης και πιο φρέσκιας ημέρας;

1. Περιποίηση προσώπου

Η επιδερμίδα μας καθημερινά έχει να αντιμετωπίσει ένα σωρό καταστάσεις: μακιγιάζ, καυσαέριο, λιπαρότητα και άλλα πολλά. Είναι πολύ σημαντικό, αλλά και αναζωογονητικό, να φροντίζουμε το δέρμα μας και να το διατηρούμε σωστά ενυδατωμένο, έτσι ώστε να ανταπεξέρχεται καλύτερα κατά τη διάρκεια της ημέρας.

2. Ντους

Ειδικά τώρα που είναι χειμώνας και το κρύο μας παγώνει το είναι, δεν υπάρχει τίποτα πιο τονωτικό από ένα ζεστό μπάνιο το πρωί. Κάνοντας ένα ντους μόλις ξυπνήσουμε και αισθανόμαστε καλύτερα και ξυπνάμε για τα καλά, όντας έτοιμοι να αδράξουμε τη μέρα!

3. Μια “καλημέρα” εκεί που αγαπάμε

Τι να την κάνεις όμως την “Καλημέρα” αν δεν έχεις να τη μοιραστείς με κάποιον που αγαπάς; Είτε είναι ερωτικός σύντροφος, είτε φίλη και φίλος, είτε γονέας, μια “Καλημέρα” σε ένα απλό τηλεφώνημα ή ένα πρωινό μήνυμα μας φτιάχνει τη διάθεση και μας βοηθά να προχωράμε παρακάτω με δύναμη και σιγουριά!

Δες κι αυτό: Εύκολα tips για εσένα που αρνείσαι να ξυπνήσεις το πρωί!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
BARC
9'
54 - 61
ΟΣΦΠ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;