Βόμβα στον ΣΚΑΪ: Ισχυρή έκρηξη στον τηλεοπτικό σταθμό!
Τα ξημερώματα έγινε το τηλεφώνημα στον ΣΚΑΪ και επικράτησε μεγάλη αναστάτωση!

Βόμβα στον ΣΚΑΪ, φαίνεται να τοποθετήθηκε από αγνώστους και με μια ισχυρή έκρηξη τα ξημερώματα της Δευτέρας, 17/12/2018 αναστατώθηκαν οι κάτοικοι της περιοχής και οι εργαζόμενοι. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν θύματα από το περιστατικό που σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις τους Νέου Φαλήρου.

Λίγο πριν τις 2:00 τα ξημερώματα, άγνωστος τηλεφώνησε τον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 όπου ενημέρωσε πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στον ΣΚΑΪ και ανέφερε πως σε 45 λεπτά θα γίνει η έκρηξη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο μηχανισμός που προκάλεσε την έκρηξη βρισκόταν σε έναν σάκο έξω από την περίφραξη του κτηρίου επί της παλιάς παραλιακής οδού, όπου βρίσκεται ο ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ και η εφημερίδα «Καθημερινή».

Ευτυχώς, από την ισχυρή έκρηξη δεν υπήρξαν τραυματισμοί και οι εργαζόμενοι που βρίσκονταν στο κτίριο, κατάφεραν να βγουν έγκαιρα από τις εγκαταστάσεις και να μην πάθουν τίποτα. Μετά το τηλεφώνημα, οι αστυνομικές αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα καθώς δε θεώρησαν πως πρόκειται για φάρσα.

H βόμβα στον ΣΚΑΪ προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές σε όλο το κτίριο και ειδικότερα στον 3ο και 4ο όροφο του τηλεοπτικού σταθμού, που βρίσκεται στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου στο Νέο Φάληρο, αλλά οι εργαζόμενοι κατάφεραν να βγουν έγκαιρα.

Μέχρι στιγμής έχει γνωστοποιηθεί πως περίπου 5 κιλά εκρηκτικής ύλής χρησιμοποιήθηκαν για να προκληθεί η έκρηξη και η βόμβα ενεργοποιήθηκε γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα.

Αναμένονται εξελίξεις στο θέμα καθώς δεν αποκλείεται η ανάληψη ευθύνης για το περιστατικό.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;