Σαμπουάν πιάνεις, brunch γίνεται!
O head chef του Estrella, Δημήτρης Κοπαράνης, δημιούργησε 3 υπέροχες συνταγές για brunch, με έμπνευση τα νέα Botanic Therapy της Garnier.

Σαμπουάν πιάνεις, brunch γίνεται και πιο συγκεκριμένα #sintagesagapis. Τρία μοναδικά πιάτα εμπνευσμένα από τα Garnier Botanic Therapy σε περιμένουν να τα δοκιμάσεις στα Estrella Αθήνας και Θεσσαλονίκης έως 21/12. Ποια είναι αυτά;

Maple Healer Pancakes

Κανένα σωστό brunch δεν ξεκίνησε χωρίς pancakes. Έτσι, από το σαμπουάν επανασύστασης Botanic Therapy, ο Δημήτρης φτιάχνει pancakes με βούτυρο, τραγανό bacon και σιρόπι σφενδάμου, ξέρεις, το maple syrup.

Honey Treasure Pancakes

Εννοείται πως το αλμυρό θέλει και το γλυκό του. Γι’αυτό το σαμπουάν επανόρθωσης με βασιλικό πολτό, πρόπολη και μέλι γίνεται pancakes σίκαλης με κόκκινα φρούτα, μέλι και κανέλα.

Oat Milk Delicacy Smoothie Bowl

Κι επειδή το brunch είναι για όλους, δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε απ’έξω τον πιο fit και healthy εαυτό σου. Το πιο υπέροχα ευθυγραμμισμένο smoothie bowl με βρώμη, φρούτα και γιαούρτι, λοιπόν, θα σε αποζημιώσει και θα σου θυμίσει το σαμπουάν περιποίησης με κρέμα ρυζιού και γάλα βρώμης.

Προλαβαίνεις, λοιπόν, μέχρι και 21/12 να δοκιμάσεις τις γεύσεις του αγαπημένου σου σαμπουάν σε …brunch σε όλα τα Estrella σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη. Και μην ξεχάσεις να ανεβάσεις το πιάτο σου με το hashtag #sintagesagapis, ώστε να μπεις στην κλήρωση και να κερδίσεις μια σειρά των Garnier Botanic Therapy.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;