Kevin Spacey: Επιστρέφει ως Frank Underwood μέσα από ένα βίντεο και αφήνει υπονοούμενα!
Ο Kevin Spacey είναι λίγο άβολος και ταυτόχρονα ανατριχιαστικός!

O Kevin Spacey κάνει την ανατροπή ή μου φαίνεται;

H σειρά «House of Cards» είναι by far μια από τις καλύτερες σειρές που έχω δει ποτέ καθώς φανερώνει όλα όσα μπορεί να πιστεύει κανείς για τον κόσμο της πολιτικής ενώ έχει τέτοια ίντριγκα που σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Ο Frank Underwood είναι ένας χαρακτήρας που δύσκολα μπορεί κάποιος να ξεχάσει, καθώς ο Kevin Spacey του έδωσε μορφή και τον απογείωσε. Δυστυχώς, όμως, οι κατηγορίες που βάρυναν τον ηθοποιό και αφορούν σε σεξουαλική κακοποίηση διαφόρων ανθρώπων, του στέρησαν τη συμμετοχή του στην 6η σεζόν της σειράς και το Hollywood στράφηκε εναντίον του (και λογικό!).

Τώρα, όμως, ο Kevin Spacey αποφάσισε να μιλήσει. Με ένα video που αναρτήθηκε στο Youtube, επιστρέφει στο ρόλο του ως Frank και αφήνει τρελά υπονοούμενα, έχοντας πάντα, όμως, τα λόγια του χαρακτήρα ως κάλυψη. Υπονοούμενα όπως ότι πρέπει να υπάρχουν αποδείξεις για να κατηγορηθεί κάποιος, ότι κάποιοι πίστεψαν τα πάντα, ότι είναι πολύ εύκολο να πιστέψει κάποιος τα πάντα και άλλα πολλά.

Μάλιστα, σε κάποιο σημείο αναφέρει πως τα φαινόμενα πολλές φορές απαιτούν και λέει «Δεν με είδατε ποτέ πραγματικά να πεθαίνω…».

Το video είναι λίγο άβολο αν καλοσκεφτείς όλα αυτά που έχουν γίνει ενώ παράλληλα είναι και ανατριχιαστικό γιατί μιλάει σαν τον Frank αλλά φαίνεται πως τον χρησιμοποιεί για να μιλήσει έμμεσα για όλα όσα κατηγορείται.

Πολλοί ήταν αυτοί που είδαν το video και δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκεια τους αλλά και τον προβληματισμό τους. Τελικά μιλά ως Frank ή ως Kevin;

Λες να έκανε το μεγαλύτερο spoil ever και να εμφανιστεί στο τέλος της σειράς; Πολλά, πολλά τα σενάρια και δεν ξέρω τι να πιστέψω!

Δες το video και τα συμπεράσματα είναι όλα δικά σου:

Δες και αυτό: Ένας 7χρονος μίλησε με τον Trump στο τηλέφωνο και παραλίγο να χάσει τη μαγεία των Χριστουγέννων! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;