Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν: 3 πράγματα που δεν πρέπει να ξεχάσεις!
Και το πάρτι ας ξεκινήσει!

Η ιδιότητα της οικοδέσποινας και του οικοδεσπότη μπορεί να είναι αρκετά αγχωτική, ιδιαίτερα αν είναι και του χαρακτήρα σου το να είναι πάντα όλα στην εντέλεια!

Τα ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς είναι από τις πιο όμορφες στιγμές των γιορτών, αφού μαζεύονται τα αγαπημένα σου πρόσωπα και αλλάζετε όλοι μαζί το χρόνο, πράγμα τόσο διασκεδαστικό όσο και συγκινητικό παράλληλα.

Για ό,τι πάρτι ή κάλεσμα ή soiree ή ρεβεγιόν έχεις οργανώσει για φέτος, θυμήσου να κάνεις τα παρακάτω πράγματα για να ζεστάνεις ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα του σπιτιού και να δημιουργήσεις το ιδανικό γιορτινό περιβάλλον!

1. Σωστός φωτισμός

Ένα φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον σημαίνει πάντα γλυκός και ισορροπημένος φωτισμός, ο οποίος καθορίζει σε αρκετά μεγάλο βαθμό την ατμόσφαιρα και το ύφος του ρεβεγιόν. Ο φωτισμός στο σπίτι δε χρειάζεται να είναι ούτε πολύ έντονος, ούτε βέβαια πολύ χαμηλός. Θυμήσου να κρατήσεις μια ισορροπία μεταξύ των δύο άκρων.

2. Μουσική

Πριν φτάσουν οι φίλοι και οι καλεσμένοι σου, φρόντισε να βάλεις λίγη απαλή μουσική, η οποία δημιουργεί πολύ ευχάριστη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα. Επίσης, η μουσική έχει κι άλλη μια ευεργετική ιδιότητα σε αυτές τις περιπτώσεις: Είναι το καλύτερο background, το οποίο μπορεί να “καλύψει” τις όποιες αμήχανες στιγμές ή σιωπές προκληθούν μεταξύ των καλεσμένων, που ενδεχομένως δε γνωρίζονται.

3. Θερμοκρασία

Η θερμοκρασία στο εσωτερικό του σπιτιού αποτελεί μια σημαντική παράμετρο για την ατμόσφαιρα του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν. Φρόντισε, λοιπόν, να ρυθμίσεις σωστά τη θερμοκρασία πριν έρθουν οι καλεσμένοι σου, έτσι ώστε να υπάρχει μια ισορροπία. Ούτε πολύ χαμηλά ούτε πολύ υψηλά.

Δες κι αυτό: Χριστούγεννα: 7 αλλόκοτα γιορτινά έθιμα από όλο τον κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;