3 καθημερινές συνήθειες – «σύμμαχοι» στην απώλεια κιλών

Από neolaia.gr Team 30 Δεκεμβρίου 2018

Αν αλλάξεις τα μικρά πράγματα, θα δεις μεγάλες αλλαγές!

Η απώλεια βάρους είναι ένα θέμα που μας ταλαιπωρεί συχνά, ειδικότερα μάλιστα τις περιόδους που ξέρουμε ότι το έχουμε παρακάνει λίγο με το φαγητό και το ποτό.

Ωστόσο, οι συνήθειες που ακολουθούμε στην καθημερινότητά μας μπορούν να επιδράσουν καθοριστικά στο να χάσουμε κιλά, αλλά όχι μόνο σε αυτό: Κάποιες συνήθειες μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο όλο μας το lifestyle!

Οι παρακάτω συνήθειες είναι εξαιρετικά χρήσιμες για όποιον και όποια προσπαθεί να χάσει κάποια κιλά:

1. Μη μένεις νηστικός όλη μέρα

Με το να παραλείπεις γεύματα, το μόνο που κερδίζεις είναι να κάνεις κακό στο μεταβολισμό σου και να τρως το βράδυ ό,τι βρεις μπροστά σου. Μοίρασε ισόποσα τα γεύματα που καταναλώνεις στη μέρα σου, με αποτέλεσμα να μειωθεί η πιθανότητα αποθήκευσης ενός μεγάλου γεύματος σε λίπος.

2. Μην τρως συνέχεια από ντελίβερι στη δουλειά

Είναι λογικό πως δεν έχεις όλο το χρόνο του κόσμου, ώστε να προλαβαίνεις και να δουλεύεις και να μαγειρεύεις καθημερινά. Παρόλα αυτά, αν δεν προλαβαίνεις να μαγειρεύεις, τουλάχιστον προτίμησε να φας για μεσημέρι ένα κανονικά γεύμα και όχι σάντουιτς ή συσκευασμένα. Παίρνε μαζί σου τάπερ με φαγητό, όπου μπορείς να βάζεις και το κυρίως γεύμα σου και φρούτο ή οτιδήποτε άλλο θα χρειαστείς για την υπόλοιπη μέρα σου.

3. Βάλε στο πιάτο σου όσο θα φας

Μην το παρακάνεις με την ποσότητα που βάζεις στο πιάτο σου, γιατί μετά είναι λογικό πως, για να μην το πετάξεις, θα προτιμήσεις να το φας. Βάλε στο πιάτο σου όσο ξέρεις πως θα φας, έτσι ώστε να ελέγχεις το πόσο τρως και απέφυγε το τσιμπολόγημα.

Δες κι αυτό: Αυτή η τροφή θα σε βοηθήσει να χάσεις βάρος! Ακραίο;

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486