Google: Αυτή είναι η δίαιτα με τα περισσότερα clicks για το 2018
Η google δέχτηκε "πυρά" αναζητήσεων για τη συγκεκριμένη δίαιτα!

Το 2018 είναι στο τσακ να μας αποχαιρετήσει και ό,τι μας αφορά για αυτό το έτος έχει αρχίσει να βγαίνει στη φόρα.

Ποιο ήταν, λοιπόν, το πιο πολυζήτητο πρόγραμμα απώλειας βάρους στη Google για το 2018; Τι έψαξε εναγωνίως ο διαδικτυακός κόσμος στην πιο δημοφιλή μηχανή αναζήτησης που έχει ποτέ υπάρξει και λέγεται google;

H απάντηση λέγεται keto και πρόκειται για μια κετογονική δίαιτα, η οποία αποτέλεσε αντικείμενο έντονου ενδιαφέροντος πολλούς ανθρώπους φέτος που αναζητούσαν κάποιο τρόπο απώλειας κιλών.

Το εν λόγω διατροφικό trend απογειώθηκε κυρίως, όταν διάφορες celebrities, όπως η Gwyneth Paltrow και η Κim Kardashian, αποκάλυψαν την προτίμησή τους στην κετογονική δίαιτα, πράγμα που λειτούργησε ως κινητήριος δύναμη για να ξεκινήσει η μαζική αναζήτηση της δίαιτας στο ίντερνετ.

Βασικός στόχος της keto είναι η απομάκρυνση υδατανθράκων. Οι τροφές που συνίσταται να καταναλώνει όποιος ακολουθεί τη συγκεκριμένη δίαιτα είναι κυρίως καλά λιπαρά, πρωτεΐνες και λαχανικά, ενώ απαγορεύονται δια ροπάλου ψωμιά, ρύζι, ζάχαρη, πατάτες, όσπρια και λαχανικά με άμυλο.

Το συγκεκριμένο διατροφικό πλάνο είναι αρκετά αυστηρό και αποκλείει μεγάλο αριθμό τροφών. Παρότι μπορείς να χάσεις κιλά με δίαιτα keto, είναι καλύτερο να υιοθετούμε σωστές διατροφικές συνήθειες που μας βοηθούν να αγαπήσουμε το healthy lifestyle και όχι να πηδάμε από τη μια δίαιτα στην άλλη, ταλαιπωρώντας τους αυτούς μας και εξαντλώντας την υπομονή μας.

Δες κι αυτό: Google: Αυτές είναι οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις των Ελλήνων το 2018!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;