Tρεις ευρωπαϊκές πόλεις που αξίζει να επισκεφτείς το 2019
Ποια από αυτές τις πόλεις θέλεις να επισκεφτείς;

Oι ευρωπαϊκές πόλεις πάντα θα είναι ιδανικοί προορισμοί για ολιγοήμερα getaways.

Η Ευρώπη διαθέτει εκπληκτικά μέρη τα οποία μπορεί να επισκεφτεί κάποιος και να διασκεδάσει με την παρέα του αλλά και το ταίρι του. Μάλιστα, δεν είναι λίγες αυτές που έχουν αρκετά πράγματα για να κάνεις και να μην υποφέρει η τσέπη σου.

Αυτές είναι τρεις ευρωπαϊκές πόλεις που μπορείς να επισκεφτείς το 2019! Και αν ψηθείς, μπορείς να κλείσεις αμέσως ταξιδάκι εδώ!

1.Μόναχο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

✨Have a nice day, friends!✨ ?Photo by @lussemburghina ? ✨ ?Mark your photo with tag #Munichworld and we`ll post it! ✨ #Munich #Europe #münchen #Muenchen #bavaria #igersgermany #bayern #pckmuenchen #münchenliebe #meindeutschland #igersmunich #muenchenstagram #bestgermanypics #instamunich #deinbayern #architecture #vsco_grid #vscofeature #vscophile #vscoedit #TopEuropePhoto #earthfokus #passionpassport #europe_vacations #wonderfulworld

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Munich | Travel community (@munichworld) στις

To Μόναχο είναι πόλη της Γερμανίας και θεωρείται από πολλούς ένας προορισμός που φανερώνει την κουλτούρα της χώρας. Η πόλη διαθέτει σπουδαία κτίρια που δείχνουν μια ιδιαίτερη αισθητική και η αρχιτεκτονική τους θα σε συνεπάρει. Έχει μεγάλη αγορά που συνδυάζει το νέο με το παλιό και στις υπαίθριες αγορές μπορείς να ανακαλύψεις λαχταριστές λιχουδιές. Τα μπαρ στο Μόναχο σε «φωνάζουν» από μακριά και μια παγωμένη μπύρα είναι πάντα must. Επίσης, το Μόναχο είναι γνωστό για τα μουσεία του καθώς μπορεί κανείς να βρει συλλογές αρχαίας και μοντέρνας τέχνης.

2.Βουκουρέστι

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Second time for me in Romania. This time I’m visiting its cold capital Bucharest. I’ve been amazed by this spot showing the cathedral in the middle of the night. ??? – Tomorrow I’m heading over Transylvania. The region known for hosting the famous Dracula’s Castle. ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maurizio Dicandia (@maurizio.dicandia) στις

Είναι μια πόλη που συνδυάζει το παλιό με το καινούργιο και τα τελευταία χρόνια ο τουρισμός έχει αυξηθεί ιδιαίτερα. Πολλοί Έλληνες επισκέπτονται το Βουκουρέστι για να κάνουν βόλτες στα υπέροχα σοκάκια που διαθέτει αλλά και για να παρακολουθήσουν αγώνες μπάσκετ. Η νυχτερινή ζωή στο Βουκουρέστι δεν είναι και τρομερά ξέφρενη αλλά σίγουρα θα αγαπήσει τα vintage μπαράκια που υπάρχουν και σε μεταφέρουν σε άλλη εποχή. Αξίζει να επισκεφτείς τα καταπράσινα πάρκα και ένα από το ομορφότερα και μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Ευρώπη, το Carturesti Carusel.

3.Βαρσοβία

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Bonne année a tous ?? #varsovie #travel #pologne #newyear #happynewyear #palaisdelaculture #warsow #warzawa #bulding #lonelyplanet #igerspoland #centrum #igerswarsaw #communism #palackultury #palackulturyinauki #contrast #nikond5300 #architecture #travelphotography

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Remi Brossat (@remibrossat) στις

Eίναι, ίσως, ο πιο hot προορισμός στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Είναι εξαιρετικά οικονομική πόλη και μπορείς να απολαύσεις ολιγοήμερες διακοπές κάνοντας βόλτες και απολαμβάνοντας ωραίο φαγητό. Τα χρώματα κυριαρχούν σε αυτή την πόλη καθώς τα κτίρια φαίνονται τρομερά χαρούμενα. Τα μπιστρό της πόλης θα σε συναρπάσουν και θα θελήσεις να τα επισκεφτείς όλα. Παλιές αποθήκες και εργοστάσια έχουν μετατραπεί σε γκαλερί και χώρους όπου διοργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις. Και πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις μια βόλτα στην υπαίθρια αγορά.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
0 - 0
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
7'
35 - 36
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;