Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Μία σημαντική έκλειψη στις αρχές του χρόνου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Να τι φέρνει η καινούρια εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Έκλειψη Ηλίου 6 Ιανουαρίου 2019 και νέο φως στη ζωή μας

Μία σημαντική έκλειψη στις αρχές του χρόνου

Από την Λίλιαν Σίμου

Λίγο μετά την έναρξη του 2019, μία έκλειψη δίνει έμφαση και ώθηση σε γεγονότα και φως στις σοβαρές υποθέσεις της ζωής μας.

Πρόκειται για την έκλειψη Ηλίου, την 6η Ιανουαρίου στις 3.28 πμ. στην 15ο 25’.

Η έκλειψη αυτή έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά:

-Σχηματίζεται ανήμερα των Φώτων, μία γιορτής που συμβολίζει τον καθαρισμό από ό,τι είναι σκοτεινό, σκιερό, ό,τι έχει στοιχειώσει τη ζωή μας, έχει υποδαυλίσει την πρόοδό μας, έχει υποσκάψει το έργο μας.

-Είναι σε σύνοδο με τον σταθερό αστέρα Βέγκα.

-Είναι εν μέσω μίας πολυαστρίας στον Αιγόκερω, στην οποία συμμετέχουν ο Ερμής, το Αντιβέρτεξ, ο Κρόνος, ο Ήλιος, η Σελήνη, ο Πλούτωνας και ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης.

-Η Αφροδίτη στον Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Χείρωνα στους Ιχθείς

-Ο Ουρανός στον Κριό σχηματίζει έντονες όψεις με τους Δεσμούς της Σελήνης.

-Σε εξάγωνο προς τον Ποσειδώνα, η Σελήνη και ο Ήλιος, δέχονται πνευματική επιρροή.

-Σε ημέρα Κρόνου ακόμη και ώρα Σελήνης, υπογραμμίζεται η ανάγκη για ένα τέλος και μία νέα ξεκάθαρη αρχή.

Πολλά θέματα θα ξεκαθαρίσουν με εύκολο ή δύσκολο τρόπο. Ανάλογα με την εμπειρία μας, τη γνώση, την επίγνωση, την αυτογνωσία… θα αφήσουμε σταδιακά πίσω το χθες, τα εμπόδια και τις καθυστερήσεις. Κάποιες σημαντικές γνωριμίες θα αξιοποιηθούν. Η γνώση μας κάνει περισσότερο συνετούς, αλλά δεν χάνουμε την παρόρμησή μας. Η αλλαγή έρχεται μετά από καύση, αλλά θα φέρει ταυτόχρονα την κάθαρση.

Σείεται το θεμέλιο της έως τώρα πορείας, προκειμένου να φέρουμε ανατροπές όπου χρειαστεί.

Οι προβληματικές σχέσεις μπορούν να θεραπευτούν, ακόμη κι αν αποφασίσουμε την πλήρη αποκοπή τους σε κάποιες περιπτώσεις.

Η Ημέρα των Φώτων όπου τα νερά (συναίσθημα και γονιμότητα) καθαγιάζονται, ταυτίζεται με την έκλειψη αυτή του Ηλίου, και τον λαμπερό αστέρα Βέγκα. Ο Βέγκα είναι από αυτά τα αστέρια που δίνουν το ζώδιο του Αιγόκερω την έμφαση στα χαρακτηριστικά της φιλοδοξίας, της παρόρμησης να ξεπεράσουμε τη μετριότητα, την αφάνεια, την ανάγκη να εξελιχθούμε, να έχουμε πλάι μας τους σωστούς ανθρώπους. Στην αρνητική εκδήλωση συνδέεται με την αλαζονεία.

Έρχεται το Φως να δώσει την λύση σε ό,τι νοσεί, σε ό,τι τραυμάτισε, σε ό,τι αποθάρρυνε και εμπόδισε στο παρελθόν… Να απομακρύνει την αλαζονεία που είναι βλασφημία, σύμφωνα με την παράδοση από τα αρχαία χρόνια…

Η πολυαστρία στον Αιγόκερω όμως έχει μία σημαντική πληροφορία, μαζί με τον Βέγκα:
Χρειάζεται να είμαστε δίκαιοι, έντιμοι, συνετοί και υπεύθυνοι, προκειμένου να μας ωφελήσει η έκλειψη και να εκλείψει μαζί της η τοξικότητα, η ασθένεια, η νοσηρή στάση ζωής, η δολιότητα.

Η έκλειψη θα φέρει:

Σε πρακτικό επίπεδο, δυσκολίες ή ρήξη σε συνεργασίες και αλλαγή επαγγελματικού στόχου. Απαλλαγή από ένα εργασιακό περιβάλλον στείρο ή δολοπλόκο.

Σε συναισθηματικό επίπεδο, ξεκαθαρίζει κάθε σημαντική σχέση, που είτε αναζωογονείται όταν υπάρχει βάση και ουσία, είτε διαλύεται και καθαρίζει το τοπίο της ζωής μας…Απαλλαγή από προβληματικούς και τοξικούς ανθρώπους.

Σε καρμικό επίπεδο, έχουμε καύση και ανανέωση της καρμικής μας αποστολής. Η καύση θα φέρει απαλλαγή από ένα φαύλο κύκλο θυματοποίησης και εκμετάλλευσης σε σχέσης άμεσου ενδιαφέροντος.

Σε πνευματικό επίπεδο, θα έχουμε την δυνατότητα να συνειδητοποιήσουμε την αιώνια μάχη του φωτός με το σκότος, ξεκινώντας από την εσωτερική μας κάθαρση και φέρνοντας τελικά την απελευθέρωση ψυχής και πνεύματος σε μας και σε όποιον μας περιβάλλει. Χρειάζεται όμως, αρκετή εσωτερική δουλειά αυτές τις μέρες, διαλογισμός, προσευχή, ενδοσκόπηση, με όποιον τρόπο μπορούμε να ενεργήσουμε.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Προέχει το κοινωνικό σας όραμα, αλλά και η προώθηση του έργου σας. Ωστόσο, θα διαπιστώσετε πως κάπου δεν έχετε υπολογίσει την βάση σας. Έχετε πιθανόν κινήσεις από ανθρώπους του στενού περιβάλλοντος, να παρεμποδίζουν την ανοδική σας πορεία. Ας εξετάσετε ποιοι σας καθυστερούν. Υποχρεώσεις προς οικείους σας, δεν είναι απαραίτητο να τις αναλαμβάνετε, αντίθετα ίσως αποφασίσετε να απεμπλακείτε από αυτές. Είστε στο επίκεντρο ανταγωνισμού και ζήλιας.

Ένα κληροδότημα θα είναι μέρος των προβλημάτων που πρέπει να επιλυθούν, ή ένα θέμα της οικογενειακής περιουσίας.

Παραμείνετε στο όραμά σας, ακολουθείστε τον δρόμο σας, έστω και με αργούς ρυθμούς. Μία γνωριμία με κάποιον που έχει διαφορετική νοοτροπία από την δική σας θα σας συγκινήσει. Δεν είναι κατάλληλη εποχή όμως για ένα ξεκίνημα, εκτός κι αν δεν επενδύσετε άμεσα σ’ αυτό.

Το δώρο της έκλειψης:

Σωστή θεμελίωση της ζωής σας, σε νέα βάση και απτές απολαβές.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Στο ζώδιο της γης κι εσείς, η έκλειψη δημιουργεί ευοίωνες προοπτικές για σας, σε πρώτο βαθμό. Θα είναι ουσιαστική όμως η αλλαγή που πρέπει να γίνει, για να βγείτε ωφελημένοι. Κι αυτή η αλλαγή θα ξεκινήσει από αλλαγή νοοτροπίας και τρόπου σκέψης. Αν κάνατε αρνητικές σκέψεις στο παρελθόν, τώρα πλέον οι φόβοι, οι άμυνες και οι υπόγειες χειριστικές κινήσεις, πρέπει να υποσκελιστούν. Στην ουσία να αποφασίσετε να αλλάξετε ριζικά σκεπτικό και νοοτροπία. Μπορείτε να το κάνετε και θα είναι προς όφελος όλων.

Στην γνώση, στην αναζήτηση αλλά και σε ένα ταξίδι, υπάρχουν θετικές προοπτικές. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και μην διστάζετε. Ακόμη κι αν παρουσιάζονται ορισμένα εμπόδια, προγραμματίστε τα σχέδιά σας και επιμείνετε.

Μην είστε γενναιόδωροι με όσους δεν έχετε ελέγξει για την αξιοπιστία τους. Καραδοκούν να σας εκμεταλλευτούν οικονομικά. Με το ταίρι σας, μπορείτε να βιώσετε μία πολύ τρυφερή περίοδο, αλλά ας είστε γειωμένοι και πρακτικοί.

Το δώρο της έκλειψης:

Ιδεολογικά δεν θα είστε στην ίδια φιλοσοφία με το παρελθόν. Επιλέγετε στο εξής λίγους και εκλεκτούς για να μοιράζεστε σκέψεις και όνειρα.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η έκλειψη θα αποκαλύψει ανησυχίες που πρέπει να επεξεργαστείτε, κυρίως σε πρακτικά ζητήματα. Θα έχει σχέση με την εσωτερική σας δύναμη, την έννοια της ασφάλειας και των ψυχικών σας αποθεμάτων. Μία επένδυση θα σας απασχολήσει και πρέπει να αποφύγετε να ρισκάρετε και να φθάσετε στα άκρα γι’ αυτήν. Δεν χρειάζεται ούτε να αποφύγετε μία πρόκληση, από φόβο και άμυνα, ούτε να χάσετε ό,τι έχετε.

Μία γόνιμη συνεργασία μπορεί να βοηθήσει, αν όμως έχετε αναλύσει εντελώς πρακτικά το εύρος της. Κατά συνέπεια, αν όντως έχετε μετρήσει τις δυνατότητες, καλό θα ήταν να προχωρήσετε.

Το άγχος για την καθιέρωσή σας ή την κορύφωση της προσπάθειάς σας, είναι υπερβολικό. Υπάρχουν οι δυνατότητες να διακριθείτε και να κερδίσετε. Διατηρείτε την ψυχραιμία σας λοιπόν, για να προοδεύσετε.

Χαλαρώστε και προσεγγίστε το ταίρι σας, δίχως ενοχές και ενδιαφερθείτε για την αναθέρμανση της σχέσης σας.

Το δώρο της έκλειψης:

Η σύνεση, η εγκράτεια, ο προγραμματισμός, θα φέρουν νέες ευκαιρίες που θα εκπλήξουν ευχάριστα.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;