Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Μία σημαντική έκλειψη στις αρχές του χρόνου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Να τι φέρνει η καινούρια εβδομάδα στο ζώδιό σου!

Καρκίνος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ενδιαφέρουσα περίοδος για σας είναι η έκλειψη αυτή, που όμως χρειάζονται σύνεση και εγκράτεια για να αποδώσουν. Η επαναστατική διάθεση αλλαγής θα είναι μέρος της μετατροπής που ελλοχεύει σε ένα πεδίο σχέσεων και συνεργασιών. Καθώς όλα πρέπει να περνούν από την συνεργασία, μην είστε διασπαστικοί ή αντιδραστικοί απέναντι σε προτάσεις που …σας ξεβολεύουν. Δεν γίνεται να είστε συμπαθείς σε όλους, αλλά προσπαθήστε να είστε ανανεωτικοί και προοδευτικοί για να έχετε νέες ευκαιρίες ζωής.

Η ανάπτυξη της ενσυναίσθησης στις σχέσεις, επαγγελματικές ή προσωπικές, είναι απαραίτητο εφόδιο. Αποφύγετε την ζήλια, την εμμονή που φέρνει στείρες αντιπαραθέσεις, την χειριστική συμπεριφορά, τις σκοτεινές κινήσεις. Αν έχετε ενοχλήσει κάποιους ανθρώπους, τώρα προσπαθούν να σας ταλαιπωρήσουν με τη σειρά τους. Ας είστε προσεκτικοί.

Το δώρο της έκλειψης:

Εγκράτεια, συνέπεια, σεβασμός και προσεκτικές επιλογές για να αποδώσουν η δημιουργικότητά σας και κάθε σημαντική σχέση.

Λέων (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η έκλειψη προκαλεί την ουσιαστική αλλαγή στον τρόπο που ρυθμίζετε τις βασικές ανάγκες της ζωής σας. Θα σας φέρει όμως ταυτόχρονα σε επαφή με κάποιους κρυφούς φόβους. Αν έχετε δεχτεί ανταγωνισμό, θα είναι δύσκολο να διερευνήσετε τα αίτια. Αν υπήρξατε χειριστικοί, θα μειωθούν οι αντιστάσεις σας. Αντιμέτωποι με τις προσωπικές σας ανάγκες, θα πρέπει να προκαλέσετε μία αλλαγή στη ζωή σας. Βαθιά ριζωμένες σταθερές αξίες στις υποχρεώσεις ή στην δομή της ζωής σας, αλλάζουν και θέλετε να επαναστατήσετε ενάντια σε «πιστεύω» ή πεποιθήσεις που επίμονα διατηρήσατε για καιρό. Δεν είναι εύκολο, αλλά είναι χρήσιμο να ακολουθήσετε την αλλαγή.

Μην αντιστέκεστε στην απαραίτητη αλλαγή, που ξεκαθαρίζει βιώματα ή προσωπικές σας αγωνίες, ακόμη κι ένα αρνητικό παρελθόν. Δώστε ευκαιρία για μία νέα αρχή, ένα νέο σπόρο ελπίδας. Ξεκινήστε από το «μηδέν» με ένα νέο έργο, απαλλαγμένο από βάρη του παρελθόντος.

Με φωτεινές επιλογές, η καθημερινότητα γίνεται πιο όμορφη και γόνιμη. Ακόμη κι αν σας ανησυχεί μία αλλαγή στο οικογενειακό περιβάλλον ή στον τόπο κατοικίας.

Το δώρο της έκλειψης:

Έμπνευση και διάκριση για το έργο σας.

Παρθένος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Σαν ζώδιο της Γης, η έκλειψη σας παρέχει ευκαιρίες. Θα πρέπει να εστιάσετε κυρίως σε αλλαγές που έχουν να ξεκαθαρίσουν ένα στείρο παρελθόν δίχως στόχους και όνειρα. Κάτι νέο προστίθεται στη ζωή σας για χαρά, διασκέδαση, ψυχαγωγία και χόμπι.

Όμως πρέπει να σταματήσουν κάποιες κοινωνικές επιρροές του παρελθόντος, χειριστικές και με σκοτεινά κίνητρα. Αυτές οι επιρροές έπαιξαν ρόλο στο να γίνει περιοριστεί η χαρά και η ανάπτυξη του έργου σας.

Στην προσωπική σας ζωή, αν είστε παντρεμένοι ή σε σταθερή σχέση, καλό θα ήταν να αφιερώσετε χρόνο, με μικρές εκπλήξεις και απτές αποδείξεις της αγάπης σας.

Κάποιες συνεργασίες ή η σημαντική σας σχέση, απαιτούν ανάλυση ως προς την απόδοση και τα οφέλη τους. Αν διαπιστώσετε πως υπάρχει κοινός στόχος, θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και μάλιστα θα ξεχωρίσετε με πρωτοπόρες ιδέες.

Το δώρο της έκλειψης:

Υλοποίηση ονείρων, διάκριση σε επιλογές και απομάκρυνση από τοξικούς ανθρώπους.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;