Καιρός: Νέο κύμα κακοκαιρίας θα πλήξει την Ελλάδα- Πότε έρχεται;
Μάθε πότε έρχεται το νέο κύμα κακοκαιρίας στην Ελλάδα!

Μετά την κακοκαιρία “Τηλέμαχος”  έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους.

Επισημάνθηκε ότι θα είναι πιο επικίνδυνο το κύμα κακοκαιρίας που έρχεται αύριο, καθώς, σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα επικρατήσει πυκνή χιονόπτωση σε Δυτική Στερεά, Πελοπόννησο, Ήπειρο, όπου αργότερα, λόγω της αύξησης της θερμοκρασίας θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις.

“Έχει εγκλωβιστεί ψύχος στη χώρα και αυτό το φαινόμενο δυσκολεύει την κατάσταση τις επόμενες ημέρες. Οι πρωινές ώρες της Τετάρτης θα είναι δύσκολες πολύ. Θα έχουμε πυκνό χιόνι και μετά θα “γυρίσει” ο καιρός και θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχοπτώσεις”

Μιλώντας για την κακοκαιρία “Τηλέμαχος” που πλήττει από το απόγευμα της Δευτέρας την Αττική, οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν στα βόρεια μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης, στα υπόλοιπα τμήματα της Αττικής, νότια και κεντρικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν!

“Το χιόνι θα λιώσει, η θερμοκρασία θα ανέβει στους 4 με 5 βαθμούς. Παγωμένος καιρός χωρίς χιόνι”. Τουλάχιστον είδαμε όμορφες εικόνες της άσπρης Αθήνας για μία μέρα.

Δες επίσης: Προσοχή! Δείτε πως θα κινηθούν τα ΜΜΜ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;