Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας - 14 – 21 Ιανουαρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Μια καινούρια εβδομάδα για το ζώδιό σου ξεκινά!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: 14 – 21 Ιανουαρίου

Μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας

Από την Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα που βρίσκεται ανάμεσα στις δύο πρώτες εκλείψεις του νέου χρόνου, είναι μία εβδομάδα κατά την οποία, η κυρίαρχη όψη είναι αυτή του τετραγώνου του Δία στον Τοξότη προς τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς.

Ήδη από την κορύφωσή της, από την προηγούμενη εβδομάδα, διαπιστώσαμε πως υπάρχουν δύο αντικρουόμενα συναισθήματα: ο ενθουσιασμός της αισιοδοξίας και η εσωστρέφεια του ονείρου.

Μεταξύ δημιουργικότητας και οραματισμού, είναι δύσκολο να επιλέξουμε τον σωστό δρόμο…

Άλλοτε θα ακολουθούμε την σπίθα που μας κινητοποιεί να δημιουργήσουμε και να εκφραστούμε με όποιον τρόπο μπορούμε… Ωστόσο είναι δύσκολο να βρούμε την χρυσή τομή σε ό,τι μας ανάβει την φλόγα της δράσης και της αναζήτησης.

Άλλοτε θα μας παρασύρει το όνειρο, η έμπνευση, η ουτοπία… Θα θέλουμε να αφεθούμε, να αποφύγουμε τις ευθύνες, την πραγματικότητα, να πλάσουμε το σενάριο που μας ταιριάζει περισσότερο, να παίξουμε ρόλους που μας συναρπάζουν, να ακολουθήσουμε εκείνους που υπόσχονται ονειρικές διαδρομές…

Εδώ, λοιπόν, η Σοφία, η Γνώση και το Ψέμα εμπλέκονται περίτεχνα και μας δημιουργούν σύγχυση. Συχνά, το Ψέμα ωραιοποιημένο, φορά μία μάσκα που γοητεύει και μαγεύει…

Η θυσία στο βωμό κάποιων παραποιημένων ιδανικών, ερμηνεύεται ως ιδεαλιστική αυτοθυσία. Είναι η άρνηση της πραγματικότητας, και πολλές φορές, η ψυχοπαθολογική ουτοπία.

Ας έχουμε κατά νου αυτές τις λεπτές γραμμές που χαράσσει ο συνδυασμός και ας σταθούμε με την πλευρά του πνευματικού δρόμου, της σοφίας, της αναζήτησης του ιδανικού κι όχι της κάθε αμφίβολης επίδρασης…

Η υπερβολή του Δία και η θολή εικόνα του Ποσειδώνα, έχουν όμως δύο θετικά σημεία:

Το πρώτο είναι πως οι πλανήτες βρίσκονται στα ζώδια κυριαρχίας τους, επομένως μειώνεται ο αποσυντονισμός και η αβεβαιότητα.

Το δεύτερο σημαντικό στοιχείο, είναι η στήριξη του Κρόνου, που σχηματίζει θετική γωνία προς τον Ποσειδώνα. Δυνατός κι αυτός στο δικό του ζώδιο κυριαρχίας, ο Κρόνος προσγειώνει και ισορροπεί την υπερβολή του Δία προς τον Ποσειδώνα. Το όραμα αξιολογείται, η έμπνευση αξιοποιείται.

Το Σύμπαν πάντα έχει τον τρόπο να μας μεταλαμπαδεύει μέρος της σοφίας Του… Άραγε μπορούμε να την αξιοποιήσουμε;

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η πορεία των ημερών θα δείξει πως δεν είστε πολύ συνειδητοί στις συγκινήσεις που υπάρχουν στη ζωή σας. Εύκολα παρασύρεστε από όσα εσείς επιθυμείτε να ζήσετε και βλέπετε με τον δικό σας τρόπο τους ανθρώπους που αγαπάτε. Δεν αποκλείεται να ζήσετε ένα πλατωνικό έρωτα και να παρασυρθείτε σε ένα πάθος που θα σας δημιουργήσει προβλήματα στο μέλλον. Αν ήδη υπάρχει μία αξιόλογη σχέση στη ζωή σας, δώστε ένα ρομαντικό στυλ στην επικοινωνία σας για να λειτουργήσετε καλύτερα. Ωστόσο, μην αναζητάτε στο ταίρι σας εκείνο που δεν μπορεί να σας δώσει. Γιατί με την παρορμητική σας φύση, αργότερα θα απογοητευθείτε και θα καταλογίσετε άδικα ευθύνες. Προσοχή σε ευαισθησίες υγείας που έχουν σχέση με το συγκινησιακό σας. Ας μην βιάζεστε να συμπαρασταθείτε σε όποιον φαίνεται πως έχει ανάγκη. Κρίνετε συγκεκριμένα και με την λογική, πού θα είστε πραγματικά χρήσιμοι. Τότε θα ωφεληθείτε.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Η περίοδος αυτή σας κινητοποιεί μέσω των συγκινήσεων. Προσδίδει ευελιξία και ρομαντισμό, που ταράζουν την σταθερότητά σας. Καλό θα ήταν να συναναστραφείτε αυτή την περίοδο άτομα που θα σας προσφέρουν την φυγή προς το όνειρο. Το έχετε ανάγκη γιατί συνήθως είστε πολύ γειωμένοι. Οι απολαύσεις αυτή την εποχή, θα καταλάβετε πως δεν είναι απαραίτητα απολαύσεις απτές, αλλά πιο ονειρικές. Χρειάζεστε την διαφορετική οπτική. Συναναστραφείτε άτομα που διαθέτουν λεπτή εσωτερική ποιότητα. Θα σας δείξουν νέους δρόμους. Δεν αποκλείεται ανάμεσα σ’ αυτούς να αισθανθείτε μία συγκίνηση που θα περιέχει και ερωτικά στοιχεία, αλλά δεν θα βασιστείτε μόνο σ’ αυτά. Στην ουσία, άνθρωποι που ενδιαφέρονται για να συμπαρασταθούν στους άλλους, έχουν ιδανικά και διδάσκουν με τον τρόπο τους, είναι άνθρωποι που θα έχουν την επιθυμία να σας συμπαρασταθούν. Θα γίνουν κατά κάποιο τρόπο θεραπευτές σας από ό,τι σας πονά και σας περιορίζει.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Οι μέρες αυτές θα φέρνουν ιδιαίτερα ευμετάβλητη διάθεση στην ζωή σας. Αν και είστε συνήθως αρκετά κοντά στην λογική, ενδέχεται να περάσετε ανάμεσα σε πολλά διλήμματα σχετικά με τον τρόπο που οριοθετούνται οι σχέσεις σας, προσωπικές και επαγγελματικές. Προφανώς θα είστε περισσότερο προβεβλημένοι, αλλά παράλληλα θα είστε πιο επιρρεπείς σε αλλαγές διάθεσης και θα εκνευρίζεστε ή θα εκνευρίζετε το περιβάλλον σας. Άλλοτε χαρούμενοι, άλλοτε παραπονούμενοι και θεωρώντας πως σας αδικούν στις επιδιώξεις και προοπτικές σας, μην καταβάλλεστε από διαρκείς ανησυχίες. Αν είστε δημιουργοί, συγγραφείς, καλλιτέχνες, θα έχετε μεγάλη έμπνευση και θα μπορείτε να δείξετε το ταλέντο σας στους άλλους, Ίσως μάλιστα εκτεθούν κάποια σας έργα, ή προωθηθεί το βιβλίο σας. Στην περίπτωση αυτή, προσπαθήστε να κάνετε παρουσιάσεις, θα σας ωφελήσουν. Επιδιώξετε να είστε σε επαφή με άτομα που σας ενδιαφέρουν για το έργο σας. Αλλά μην βασιστείτε σε πολλές υποσχέσεις και μην επαναπαυθείτε.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;