5 ελληνικές σειρές που αξίζουν τον χρόνο σου!
Έχεις βαρεθεί να βλέπεις συνέχεια ξενόγλωσσες σειρές και θέλεις να δεις κάτι ελληνικό. Δες τις καλύτερες σειρές που έχει να προσφέρει η ελληνική τηλεόραση!

Οι ξενόγλωσσες σειρές και οι σειρές του Netflix έχουν κατακλείσει τη καθημερινότητά μας. Περνάμε άπειρες ώρες βλέποντας ή ψάχνοντας την καταλληλότερη σειρά για εμάς.

Ξεχνάμε, όμως, ότι και η ελληνική τηλεόραση έχει να παρουσιάσει ωραίες σειρές που είτε τις έχουμε ξεχάσει είτε δεν τους έχουμε δώσει τη κατάλληλη προσοχή.

Και ας μη ξεχνιόμαστε είναι πιο εύκολο να βλέπεις σειρές στη μητρική σου γλώσσα και δεν χρειάζεται να διαβάζεις και υπότιτλους! Δες τις ελληνικές σειρές που αξίζουν τον χρόνο σου!

1. Τρεις Χάριτες


Η σειρά που άνοιξε τα ιδιωτικά κανάλια στην ελληνική τηλεόραση. Τρεις γυναίκες τελείως διαφορετικές μεταξύ τους που μέχρι και σήμερα έχουν παραμείνει ως καλτ φιγούρες. Μία αμερικάνικη νότα που έβγαλε από τη σοβαροφάνεια τη τηλεόραση και μπορείς να δεις άνετα και σήμερα.

2. Σαββατογεννημένες


Το Παρά Πέντε ήταν η μεγάλη επιτυχία του Γιώργου Καπουτζίδη, αλλά οι Σαββατογεννημένες είναι η πιο καλογραμμένη του. Χαρακτήρες τρισδιάστατοι που βγαίνουν από τις οθόνες και έρχονται δίπλα σου. Θα γελάσεις, θα κλάψεις και θα καταλάβεις γιατί όλοι μιλάνε για τον Καπουτζίδη.

3. Εγκλήματα


H πιο καλτ σειρά της ελληνικής τηλεόρασης. Με χαρακτήρες ακραίους και άκρως διασκεδαστικού. Ατάκες που δεν τις περιμένεις και μαύρο χιούμορ. Η σειρά που λάτρεψαν πολλοί και ακόμα και σήμερα είναι μέρος της καθημερινότητας μας.

4. Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Η σειρά των τελευταίων ετών που μας κάνει παρέα σατιρίζοντας τη καθημερινότητα μας. 6 χρόνια επιτυχίας με ζευγάρια που έχουμε γνωρίσει καλά, αλλά και κάτι μας θυμίζουν από μας. Θα γελάσεις και θα ταυτιστείς. Θα βρεις κάτι σε όλα τα ζευγάρια που θα σου θυμίσουν κάτι από σένα.

5. Η λέξη που δε λες


Μία δραματική σειρά από τον σκηνοθέτη της τηλεοπτικής σειράς το Νησί. Άψογη σκηνοθεσία, οι ηθοποιοί στα καλύτερα τους και ένα θέμα αρκετά βαρύ, αυτό του αυτισμού, που θα σε κρατήσει και θα σε συγκινήσει. Πραγματικά από τις καλύτερες σειρές που έχει να δείξει η ελληνική τηλεόραση.

Δες ακόμα: 100 σειρές που μπορείς να ξεκινήσεις να βλέπεις με την παρέα σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1