O Τραμπ έκανε τραπέζι στον Λευκό Οίκο και το μενού ήταν ΠΟΛΥ ιδιαίτερο!
Μπορεί η κυβέρνηση της Αμερικής να έχει κηρύξει shutdown, o Ντόναλντ Τραμπ πρέπει να δεχθεί κάποιους στο Λευκό Οίκο και τους σέρβιρε... μπέργκερ!

Το προσωπικό του Λευκού Οίκου πήρε άδεια άνευ αποδοχών λόγω του shutdown στην κυβέρνηση των ΗΠΑ! Η επιμονή του Τραμπ να ζητά χρηματοδότηση για το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό προκειμένου να αντιμετωπίσει το κύμα μεταναστών μέσω της χώρας αυτής, ώθησε τους εργαζόμενους του να κάνουν αυτό το βήμα.

Έτσι, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ υποδέχτηκε τους παίχτες της ομάδας φούτμπολ του πανεπιστημίου του Κλέμσον και τους είχε ετοιμάσει μπέργκερ, καθώς δεν είχε κανέναν να τους μαγειρέψει.

Ο Ντόναλντ Τραμπ γέμισε μία μεγάλη τραπεζαρία στον Λευκό Οίκο με 300 μπέργκερ από McDonald’s, Wendy’s, Burger King’s, πατάτες, πίτσα και σαλάτες. Τους  παίκτες δεν νομίζω ότι τους χάλασε!

Ο Τραμπ έκανε και πλάκα για την παραγγελία λέγοντας ότι “υποδεχόμαστε ορισμένους μεγαλόσωμους ανθρώπους που τους αρέσει το φαγητό. Οπότε θα περάσουμε καλά”.

Μάλιστα στην ερώτηση αν προτιμά McDonald’s ή Wendy’s, ο Τραμπ δεν δίστασε αν απαντήσει “αν είναι αμερικανικό μου αρέσει. Όλα αυτά είναι αμερικανικά προϊόντα”. Τι άλλο θα έλεγε;

Δες ακόμα: Η Μελάνια Τραμπ φωτογραφίζει τον Λευκό Οίκο που ντύθηκε στα…. Λευκά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;