Φοιτητικό σπίτι: 5 tips για να το κάνεις απόλυτα λειτουργικό!

Από neolaia.gr Team 18 Ιανουαρίου 2019

Θέλεις να διαμορφώσεις το πιο ωραίο φοιτητικό σπίτι, αλλά να είναι και λειτουργικό. Δες εδώ μερικά tips για να το καταφέρεις!

Είσαι φοιτητής και προσπαθείς να διαμορφώσεις το φοιτητικό σπίτι σου. Θέλεις να το κάνεις λειτουργικό για να καλύπτει και τις ανάγκες σου, αλλά και να χωράει και τους φίλους σου όταν τους καλείς.

Δεν έχεις νοικιάσει το τεράστιο σπίτι με τους πολλούς χώρους για να μπορείς να κάνεις ότι μα ότι θέλεις. Είναι μικρό και άρα πρέπει να γίνει και λειτουργικό.

Για αυτό δες τα παρακάτω tips για να μετατρέψεις το σπίτι σου σε λειτουργικό και να περνάς όμορφα τις στιγμές σου εκεί.

1. Μην πάρεις πολλά έπιπλα

Μη το γεμίσεις με πολλά έπιπλα, δες τι χρειάζεσαι και τι όχι. Πολλές φορές ακούγοντας τους γονείς παίρνουμε πράγματα που δεν χρειαζόμαστε και στο τέλος απλά μας πιάνουν χώρο.

2. Δε τους χώρους του σπιτιού

Ανάλογα με το τι έχεις νοικιάσει θα κινηθείς και στην αγορά των επίπλων. Αν είναι γκαρσονιέρα το κρεβάτι σου μπορεί να είναι ένας ωραίος γωνιακός καναπές- κρεβάτι. Αν είναι πιο μεγάλο κινείσαι ανάλογα και πάντα με το budget σου.

3. Μην πάρεις μεγάλα έπιπλα

Πάρε όμορφα και ντελικάτα έπιπλα που θα σου επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων και θα σου κάνουν το χώρο σου όμορφο. Τα μεγάλα έπιπλα, ότι σπίτι και να είναι θα σου κλείνουν το χώρο και δεν θα σου επιτρέπουν να έχεις το χώρο που θέλεις.

4. Πάρε έπιπλα με αποθηκευτικούς χώρους

Ένα κρεβάτι με αποθηκευτικούς χώρου ή ένας καναπές που μπορείς να κρύβεις πράγματα είναι ότι πρέπει για να μη φορτώσεις το σπίτι σου και με εξτρά συρταριέρες. Θα σε βολέψουν σε πολλά πράγματα και θα δεις ότι θα κερδίσεις και χώρο.

5. Βιβλιοθήκη

Θέλει τη δική της κατηγορία, καθώς θα πάρεις πολλά βιβλία όλα αυτά τα χρόνια που θα είσαι φοιτητής. Άρα προσπάθησε να βρεις μία βιβλιοθήκη που να σου ομορφαίνει το χώρο και να μην είναι και τεράστια. Βρες κάποιες που είναι σαν διαχωριστικά χώρου και παίξε σε αυτό το μοτίβο για να ομορφύνεις το φοιτητικό σπίτι σου.

Δες ακόμα: Φοιτητικό σπίτι: 5 συμβουλές για να μετατραπεί σε vintage παράδεισο

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486