Στόχος της νέας χρονιάς να βρεις δουλειά; Σου έχουμε μερικές προτάσεις!
Δείτε αναλυτικά!

Αν μέσα στα New Year’s Resolutions είναι να βρεις δουλειά, τότε έχουμε να σου πούμε ότι ο Γενάρης είναι ιδανική περίοδος για αναζήτηση εργασίας! Μπορεί για σένα που σπουδάζεις ακόμα να είναι περίοδος εξεταστικής, αλλά σίγουρα θα βρεις 10 λεπτά να στείλεις μία αίτηση. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να καταλήξεις στη νέα σου δουλειά με το που τελειώσεις την εξεταστική.

Παρακάτω βρήκαμε και σου προτείνουμε 20 θέσεις από το CollegeLink. Άντε λοιπόν, για δες τι παίζει!

1. Junior PHP, WordPress Developer @ iBS LTD

Αν θεωρείς τον εαυτό σου φιλόδοξο άτομο που μπορεί να ανταπεξέλθει αποτελεσματικά σε κάθε πρόκληση και να αναλάβει την ξεκάθαρη επικοινωνία οποιουδήποτε web development project τότε η θέση αυτή στην IBS είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για σένα. Είναι μία εταιρία ειδήμων στο Software Development γεγονός που θα σε βοηθήσει να εξελιχθείς.

2. Sales Representative @ iCALL SERVICES

Σου αρέσουν οι τηλεφωνικές πωλήσεις, η ενασχόληση με τους πελάτες και η συνεχή εξέλιξή σου; Η εταιρεία iCALL Services, δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών τα τελευταία 8 χρόνια, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με μεγάλη επιτυχία και σημαντικές συνεργασίες με πολυεθνικές εταιρείες οι οποίες ξεχωρίζουν στο χώρο της επικοινωνίας και της τεχνολογίας και αναζητά Εκπρόσωπο Τηλεφωνικών Πωλήσεων.

3. Junior Designer/ Social Media @ KARDIAGRAM KARAYANNI MEDICALS

Η εταιρεία KARDIAGRAM KARAYANNI MEDICALS, η οποία παρέχει υψηλής ποιότητας medical recording paper, αναζητά Junior Designer/ Social Media. Αν η δημιουργία digital designs και η διαχείριση των social media σου φαίνονται ενδιαφέροντα, δεν πρέπει να χάσεις την ευκαιρία.

4. Java Developer @ Dataverse Ltd

H εταιρεία Dataverse Ltd, δυναμική εταιρεία Software, αναζητά Java Developer με ομαδικό πνεύμα και αγάπη για τον κώδικα, γνώση και πρακτική εμπειρία σε Frontend Web Development (Javascript, HTML, CSS), γνώση και πρακτική εμπειρία σε Java frameworks (π.χ. Spring) και γνώση σε σχεσιακές βάσεις δεδομένων (Potrgesql, MySQL or similar).

5. Customer Care Advisors @ Talanton Ltd

Σου αρέσει η ενασχόληση με τους πελάτες; Εάν έχεις μητρική γλώσσα τα ιταλικά ή τα γαλλικά και ευχέρεια στα αγγλικά, έχεις εμπειρία στο customer support ή στο client service, έχεις δυνατές ικανότητες επικοινωνίας και διαχείρισης τηλεφωνημάτων, και την δυνατότητα να εξυπηρετείς και να προσαρμόζεσαι στους διαφορετικούς χαρακτήρες πελατών, κάνε την αίτησή σου ως Customer Care Advisor στην εταιρεία Talanton Ltd.

6. Digital Marketing Specialist @ Sleed

Αγαπάς το Digital Marketing και θα σου άρεσε να ασχοληθείς με αυτό; Η εταιρεία Sleed αναζητά Digital Marketing Specialist για την δημιουργία PPC campaigns σε Google AdWords, Facebook Ads,δημιουργία HTML email campaigns, ανάλυση απόδοση των campaigns και προτάσεις βελτίωσης, ανάπτυξη του περιεχομένου στα social media, κ.ά. Μην χάνεις την ευκαιρία, κάνε την αίτησή σου!

7. PHP Developer @ WIDE services

Αν έχεις εμπειρία σε web development και software design και θες να εργαστείς σε ένα σύγχρονο και δυναμικό περιβάλλον που επιδιώκει τη συνεχή προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη μέσα από εκπαιδεύσεις και διεκπεραίωση απαιτητικών έργων, κάνε την αίτησή σου!

8. Customer Success Executive Patras office @ TailWind

Έχεις πτυχίο σε Computer Science/Engineering, έχεις εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες και δεξιότητες παρουσίασης και γνωρίζεις HTML, CSS; Τότε αυτή η θέση είναι για σένα διότι η εταιρεία TailWind, αναζητά Customer Success Executive για ενασχόληση με το τεχνικό κομμάτι, με τους πελάτες της πλατφόρμας και την εξυπηρέτησή τους, κ.ά.

9. GRAPHIC DESIGNER @ CREATIVE CONCEPTS HELLAS A.E.

Έχεις ισχυρές δημιουργικές δεξιότητες, και διαθέτεις ένα πορτφόλιο με την δουλειά σου που δείχνει το πάθος σου για τον σχεδιασμό και την τυπογραφία; Εάν έχεις πτυχίο σε Graphic Design ή παρόμοιο πεδίο, γνωρίζεις «Illustrator», «Photoshop», «InDesign», και μιλάς καλά αγγλικά; H Creative Concepts Hellas, A.E. αναζητά Graphic Designer. Στείλε τώρα το βιογραφικό σου!

10. ASP.NET developer @ Linakis Digital

Πρόκειται για μία μοναδική στιγμή στην ιστορία της Linakis Digital και έχεις την ευκαιρία να συμμετέχεις σε αυτή. Αν είσαι ASP.NET Developer και θα ήθελες να εργάζεσαι σε μία διεθνώς βραβευμένη για τις υπηρεσίες της εταιρία, στείλε την αίτησή σου και ανακάλυψε μόνος σου τον λόγο!

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

11. B2B Sales Representative @ Sugar World – Aliprantis Ltd

Η εταιρεία Sugar World, ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους προϊόντων διακόσμησης για γλυκά στην Ελλάδα, αναζητά B2B Sales Representative για διαχείριση τηλεφώνων, συλλογή παραγγελιών, φροντίδα για την εξυπηρέτηση των πελατών και ενασχόληση με τις πωλήσεις. Εάν λοιπόν προέρχεσαι από αντικείμενο πωλήσεων, είσαι ενεργητικό, κοινωνικό άτομο και σου αρέσει να εργάζεσαι σε ομάδες, κάνε την αίτησή σου!

12. Πωλητής/Πωλήτρια Λιανικής @ CLOTHING DISTRIBUTIONS S.A.

Αν αγαπάς την μόδα, είσαι καλός/ή στην επικοινωνία με τον κόσμο και ψάχνεις απασχόληση, τότε η θέση Πωλητές/πωλήτριες για τα καταστήματά στο attica CITY LINK στο Σύνταγμα και στο McArthurGlen στα Σπάτα σε αφορά! Η προϋπηρεσία είναι απαραίτητη, αλλά αν πιστεύεις ότι το έχεις, μην το σκέφτεσαι.

13. Junior Software Engineer @ Ulysses Systems

Η εταιρεία Ulysses Systems, εταιρεία Software, αναζητά Junior Software Engineer για να είναι υπεύθυνος για την τεχνική υποστήριξη των προϊόντων και λύσεων που προσφέρει η εταιρεία αλλά και για να είναι μέλος της ομάδας Design and Development. Εάν λοιπόν έχεις πτυχίο σε Computer Science σχολή ή 1 χρόνο τουλάχιστον εμπειρία σε αντικείμενο commercial, γνώσεις σε .NET, C# και Microsoft SQL Server, κάνε την αίτησή σου!

14. Graphic Designer Intern@ kovald

Θέλεις να κάνεις την πρακτική σου σε εταιρεία e-Business σε Marketing και Consulting; Η εταιρεία Kovald, αναζητά Graphic Designer, με, εξαιρετική γνώση σε Photoshop & Illustrator και καλή χρήση των ελληνικών και των αγγλικών για την ενασχόληση με θέματα branding (δημιουργία logo, packaging, flyers, posters,κτλ.) και σχεδιασμό banners για Digital Marketing (Social Media, Eshop Banners, Google AdWords Campaigns).

15. Junior System – Network Engineer @ SysteCom SA

Η SysteCom Α.Ε. εταιρία παροχής ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών πληροφορικής αναζητά Junior System – Network Engineer με γνώση σε Microsoft δίκτυα και TCPI/IP, πιστοποιήσεις σε Microsoft (MCSA /MCSE), CISCO, CITRIX, προϋπηρεσία τουλάχιστον 1 έτους σε εταιρεία πληροφορική και άριστη γνώση αγγλικών. Εάν λοιπόν πληροίς τα κριτήρια, μην αργείς, κάνε την αίτησή σου!

16. Financial Agent @ Interamerican

Θέλεις να εργαστείς σε μία από τις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες; Εάν γνωρίζεις από Business Analysis, είσαι ενεργητικός, σου αρέσει ο εθελοντισμός και θέλεις να εργαστείς σε μία πελατοκεντρική θέση κάνε την αίτησή σου στην εταιρεία Interamerican. Μερικά από τα καθήκοντά σου θα είναι η παροχή συμβουλών για τα ασφαλιστικά προϊόντα στους πελάτες αλλά και η βοήθεια των πελατών να πετύχουν τους προσωπικούς και οικονομικούς τους στόχους.

17. Junior Software Engineer @ KLEEMANN

Μόλις αποφοίτησες και αναζητάς εργασία ως Junior Software Engineer; Εάν έχεις σπουδές σε κλάδο του Computer Science ή παρόμοιο, προηγούμενη εμπειρία σε JavaScript, HTM5, CSS3, Bootstrap, PHP, REST APIs, κάνε την αίτησή σου
στην εταιρεία Kleemann!

18. Web Developer @ DNHOST IKE

Η DNHOST είναι μια δυναμική εταιρία φιλοξενίας ιστοσελίδων & καταχώρησης domain names και αναζητά έμπειρο Web Developer που θα εργάζεται στην ομάδα ανάπτυξης προϊόντων μας για να σχεδιάζει, να κατασκευάζει και να αναπτύσσει προϊόντα που εκφράζουν το όραμα και τη στρατηγική της εταιρείας. Εάν γνωρίζεις PHP, MySql και αρχιτεκτονική MVC, JavaScript, jQuery, node.js, HTML, CSS, κάνε την αίτησή σου!

19. Junior Full Stack PHP Developer @ Intelligent Media LTD

Είσαι Full Stack PHP Developer και κάνεις τα πρώτα σου βήματα στον εργασιακό χώρο; Εάν γνωρίζεις PHP, HTML5, CSS3, JavaScript, AJAX/JSON, MySQL/MariaDB και έχεις εργαστεί πάνω σε CMS development, μην αργείς κάνε αίτηση στην Intelligent Media LTD.

20. Node.Js Developer @ ONETOURISMO

Θέλεις να εργαστείς σε μία εταιρεία travel technology με ηγετικό ρόλο στον χώρο των επιχειρήσεων; Εάν γνωρίζεις Node.js, γράφεις επαναχρησιμοποιήσιμο, testable και αποτελεσματικό κώδικα, και σου αρέσει να σχεδιάζεις εφαρμογές, μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις την αίτησή σου!

Οι ευκαιρίες όμως δεν είναι μόνο αυτές, υπάρχουν περισσότερες από 300 εταιρίες οι οποίες αναζητούν ανθρώπους για θέσεις οι οποίες δεν απαιτούν εργασιακή εμπειρία σε όλους τους τομείς και αντικείμενα σπουδών!

Δες τις όλες εδώ!

Θέλεις να μαθαίνεις πρώτος για κάθε νέα θέση; Κάνε την εγγραφή σου στο CollegeLink!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;