Eurovision 2019: Η Ελένη Φουρέιρα μαγεύει ξανά την Ευρώπη!
Η Eurovision 2019 ξεκινάει να παίρνει μορφή με πολλούς τελικούς ανά την Ευρώπη και την Ελένη Φουρέιρα να κάνει καυτά live σε αυτά τα show!

Από ότι όλα έδειξαν και δείχνουν η Ελένη Φουρέιρα, μπορεί να μην κέρδισε τη πρώτη θέση του διαγωνισμού της Eurovision, κατέκτησε όμως τον κόσμο. Ήδη κάνει πολλές live εμφανίσεις σε πολλές πόλεις της Ευρώπης.

Η περιοδεία της έχει αναδειχτεί πλήρως επιτυχημένη, ειδικά στην Ισπανία. Το “Fuego” έχει γίνει πλατινένιο στην ίδια χώρα και χρυσό σε πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης.

Η επιτυχίας της είναι αδιαμφισβήτητη και θα συνεχίσει να μαγεύει το κοινό, καθώς θα εμφανιστεί σε πολλούς εθνικούς τελικούς για την ανάδειξη των εκπροσώπων κάθε χώρας στη Eurovision 2019.

Πρώτη στάση το “Eurovision Gala”, ο ισπανικός εθνικός τελικός, που έγινε στη Βαρκελώνη με την Ελένη Φουρέιρα να ξεσηκώσει το κοινό με το “Fuego” και το “Tómame”. Μάλιστα, μεταξύ των κριτών ήταν και ο Doron Medalie, συνθέτης του νικητήριου τραγουδιού της Eurovision 2018, “Toy”, ο οποίος έχει συνεργαστεί με την Ελένη Φουρέιρα σε hits όπως τα “Στο Θεό Με Πάει”, “Τι Κοιτάς” και “Καραμέλα”.

Δείτε τη καυτή της εμφάνιση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

That’s a show! ? @foureira made a spectacular performance last night at the Spanish national final for Eurovision 2019! ??? #operationtriunfo #eurovision #Tomame #Fuego #foureira

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panik Entertainment Group (@panik_entertainment_group) στις

Δες ακόμα: Eurovision 2019: Μια τραγουδίστρια EΚΠΛΗΞΗ ετοιμάζεται για τη σκηνή του show

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;