Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Έκλειψη Σελήνης στον Λέοντα και Υπερ-πανσέληνος
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Μάθε τι θα φέρει στο ζώδιό σου η νέα εβδομάδα!

Καρκίνος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Ανασφάλεια μπορεί να σας δημιουργήσει η έκλειψη στον Λέοντα. Ίσως περνάτε αυτή την περίοδο μία κρίση αξιών και αισθάνεστε μετέωροι μπροστά στις αλλαγές που επιτυγχάνονται αυτό το διάστημα. Σας αρέσει να γνωρίζετε πού βαδίζετε και συνήθως δεν είστε υπέρ των εκπλήξεων.

Ωστόσο, η ρευστότητα της εποχής, θα σας φέρει ανησυχίες και γι’ αυτό αναθεωρείτε πολλά που θεωρήσατε ως τώρα σημαντικά ή απαραίτητα στη ζωή σας.

Σε προσωπικό επίπεδο, ενδέχεται μάλιστα να γίνουν ξεκαθαρίσματα με άτομα που επενδύσατε συναισθηματικά και τώρα πλέον δεν σας εκφράζουν. Ή να εκτιμήσετε μία σχέση εκ των υστέρων.

Αντίθετα, θα θελήσετε να έχετε κοντά σας όποιον ξεχωρίζει με την λάμψη της ψυχής του και την καθαρότητα του λόγου του. Ίσως αυτό είναι το πλέον σημαντικό τελικά για σας και φωτίζει τα επόμενα βήματά σας. Η αυθεντικότητα των προσωπικών σχέσεων, για να βασίζεστε σε λίγους και ξεχωριστούς ανθρώπους.

Προσέχετε τις αποφάσεις γύρω από τον οικονομικό τομέα, είτε σε θέματα συνεργασίας, είτε σε μία επένδυση. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.

Καθώς δέχεστε τις δυναμικές όψεις του Ερμή, του Κρόνου, του Πλούτωνα και του Ουρανού ακόμη, θα υπάρξουν αναγκαστικά αλλαγές στις συνεργασίες, σε μία σημαντική σχέση και στο κοινωνικό σας προφίλ. Ας κάνετε το καλύτερο λοιπόν!

Λέων (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος):

Η πρώτη έκλειψη του έτους στο δικό σας ζώδιο, φωτίζει φυσικά τις προσωπικές σας συγκινήσεις και ανάγκες.

Σας κάνει να αποστασιοποιείστε από τις σχέσεις προκειμένου να τις κρίνετε αντικειμενικά. Θα σας βοηθήσει να διαπιστώσετε ταλέντα σας, αλλά και να δείτε αδυναμίες σας, όπως ο εγωισμός ή η πομπώδης αυτοπροβολή, αν και όποτε υπήρξαν στην συμπεριφορά σας.

Εκδηλώνοντας την ανάγκη να ανατρέψετε κάποιες αδυναμίες σας, μπορεί να δεχθείτε επιθετικότητα ή να φανείτε εσείς οι ίδιοι απότομοι και σκληροί.

Προσπαθήστε όσο το δυνατόν να παραμείνετε σταθεροί, να διατηρήσετε τις αξίες σας και να μην υποκύψετε σε εύκολες λύσεις αντιπαράθεσης. Η περίοδος αυτή σας βοηθά να συμπορευτείτε με άτομα που έχουν νέες ιδέες, προτείνουν λύσεις και συμμερίζονται τον αγώνα σας. Εκτιμήστε όσους διαθέτουν πρωτοτυπία, σύγχρονο πνεύμα και έχουν άποψη συγκεκριμένη στα «πιστεύω» τους.

Προσοχή στις συζητήσεις και συμφωνίες, γιατί μπορεί να πέσετε έξω στους υπολογισμούς σας. Μπορείτε να κλείσετε την πόρτα στο παρελθόν και να τολμήσετε, να χαρείτε, να ερωτευθείτε, αλλά μην υπερβάλλετε!

Παρθένος (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος).:

Για να έχετε ευχέρεια αντιμετώπισης της έκλειψης, ας επιδιώξετε να ασχοληθείτε με τα κρυφά σας όνειρα και τις κρυφές σας επιθυμίες. Ίσως είναι η στιγμή να φωτίσετε τα απωθημένα σας που ταράζουν και σας βαραίνουν εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.

Επομένως, θα διαπιστώσετε πως είναι απαραίτητο να προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε αυτό το κρυμμένο τραύμα της ψυχής και να απαλλαγείτε πλέον.

Αν πάλι, υπάρχει ένα όνειρο που δεν τολμήσατε ως τώρα θα συζητήσετε, θα έχετε την ευχέρεια να το συζητήσετε με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας, είτε στον χώρο εργασίας, είτε στο άμεσο περιβάλλον.

Κάποιες ιδέες τους θα σας βοηθήσουν να βρείτε διέξοδο και ίσως λύση στα προβλήματά σας. Θα αισθανθείτε μία ανακούφιση τελικά.

Οραματιστείτε το ιδανικό σας ταίρι. Δεν αποκλείεται να μαγνητίσετε εκείνον ή εκείνη που σας συναρπάζει και να βιώσετε κοντά του/της, στιγμές παραμυθένιες. Αλλά μην αφήνεστε εντελώς στο όνειρο…

Προσοχή στις οικονομικές απαιτήσεις ή διεκδικήσεις αυτή την εποχή, αφού όλα είναι ρευστά και ενδέχεται να συμβούν απρόοπτα γεγονότα.

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
45'
1 - 0
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
0 - 0
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
ΤΕΛ
60 - 69
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;