Ελένη Τοπαλούδη: Νέες καταγγελίες για παλαιότερο βιασμό της!
Η Ελένη Τοπαλούδη φαίνεται να είχε περάσει και άλλο περιστατικό βιασμού στο παρελθόν!

Έχουν περάσει σχεδόν δυο μήνες από όταν η Ελένη Τοπαλούδη έφυγα από τη ζωή με αποτρόπαιο τρόπο. Νέα στοιχεία μέρα με τη μέρα περιπλέκουν ακόμα περισσότερο την υπόθεση και τη κάνουν ακόμα πιο σκοτεινή από ότι είναι!

Από ότι φαίνεται και από τις δηλώσεις από το φιλικό περιβάλλον της Ελένης Τοπαλούδη, η κοπέλα, είχε πέσει ξανά θύμα βιασμού στο παρελθόν, γεγονός που την είχε σημαδέψει.

Το περασμένο καλοκαίρι φαίνεται να είχε βιαστεί από δύο άντρες. Συγκεκριμένα οι δηλώσεις του φιλικού προσώπου ήταν:

“Το καλοκαίρι ένας γνωστός μου, έφερε την Ελένη Τοπαλούδη μπροστά μου σε κατάσταση σοκ. Το κορίτσι ήταν σε άσχημη κατάσταση και έτρεμε σαν το ψάρι. Ο γνωστός μου, μου είπε ότι οι δύο άνδρες την είχαν βιάσει και ότι την είχαν τραβήξει και βίντεο, με το οποίο την εκβίαζαν. Οι άνδρες αυτοί ήταν άλλοι από τους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της. Τον συμβούλεψα να πάνε αμέσως στις αρχές και να καταγγείλουν το περιστατικό. Αργότερα έμαθα ότι μια φίλη της Ελένης, αλβανικής καταγωγής, έκανε την καταγγελία στους αστυνομικούς”

Όπως είχε γίνει ήδη γνωστό, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία της φοιτήτριας από τη φίλη της, είχαν πάει μαζί στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλουν το βιασμό, ωστόσο, η καταγγελία δεν έγινε καθώς οι αστυνομικοί τους είπαν ότι έχει περάσει καιρός πλέον και δεν θα μπορούσαν να τον αποδείξουν.

Δες επίσης: Ελένη Τοπαλούδη: Οι κλήσεις στο τηλέφωνό της δίνουν άλλες διαστάσεις στην υπόθεση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;