Μόλις μάθαμε άλλη μία ΤΡΕΛΗ απαγόρευση της βασιλικής οικογένειας!
Μάθε τι άλλο δεν πρέπει να κάνεις αν είσαι μέλος της βασιλικής οικογένειας!

Σάλος έχει προκληθεί το τελευταίο καιρό με τα πρωτοσέλιδα των αγγλικών εφημερίδων με τις φωτογραφίες του πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος οδηγούσε χωρίς να φορά ζώνη ασφαλείας, μόλις λίγες ημέρες μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε!

Δε φτάνει αυτό αλλά και η κλίση του σβήστηκε και καινούριο αμάξι του πήρε η Ελισάβετ, αφού έκανε σμπαράλια το άλλο.

Η κοινή γνώμη εξοργίστηκε μόλις είδε τις φωτογραφίες, και καλά έκανε! Αλλά συμβαίνει κάτι που ίσως να μην ήξερες!

Σύμφωνα, λοιπόν, με πρώην σωματοφύλακα της βασιλικής οικογένειας υπάρχει ένας καλός λόγος γιατί τα μέλη της βασιλικής οικογένειας προτιμούν να μη φοράνε ζώνη.

Ο λόγος είναι απλός! Μερικές φορές επιλέγουν να μη τη φορέσουν, γιατί ίσως χρειαστεί να διαφύγουν γρήγορα σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Μιλώντας σε γνωστό περιοδικό ο Σάιμον Μόργκαν, είπε: “Σε περίπτωση απειλής και κινδύνου πρέπει να εξετάσουμε την κατάσταση του καθένα ξεχωριστά για να αποφασίσουμε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να επιτευχθεί αυτό που πρέπει να επιτευχθεί.

Για παράδειγμα, θεωρείται ότι η γρήγορη είσοδος ή έξοδος σε ένα όχημα είναι ευκολότερη όταν οι άνθρωποι δεν φορούν ζώνες ασφαλείας”

Αφού είπε αυτά, πρόσθεσε ότι: “Ο τομέας της προστασίας είναι ένας πολύ ιδιαίτερος τομέας, και υπάρχουν πολλές γκρι περιοχές, αλλά πάντα κρίνεις κάθε περίπτωση ξεχωριστά για να ζυγίσεις τα ρίσκα και τις απειλές”.

Πέρα από αυτό το “προνόμιο” που έχουν τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, η βασίλισσα Ελισάβετ οδηγεί, ενώ δεν έχει δίπλωμα οδήγησης!

Άλλο ένα μέρος του “βασιλικού προνομίου”- εξουσίες και δικαιώματα που κατέχει η βασίλισσα – η Αυτού Μεγαλειότητα είναι το μόνο άτομο στο Ηνωμένο Βασίλειο που μπορεί να οδηγεί χωρίς δίπλωμα, παρόλο που τα διπλώματα εκδίδονται στο όνομά της.

Μεταξύ των πολλών προνομίων της, δεν χρειάστηκε ποτέ να δώσει εξετάσεις για το δίπλωμα και μπορεί να οδηγεί χωρίς αριθμό πινακίδας στο κρατικό αυτοκίνητό της!

Καλά έκανε η Meghan Markle και παντρεύτηκε πρίγκιπα! Θα πάω και εγώ!

Δες επίσης: Για μια ακόμη φορά η Meghan Markle σπάει το πρωτόκολλο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;