Απόκτησε ισχυρό Μεταπτυχιακό στην Εκπαίδευση & Ειδική Αγωγή, αναγνωρισμένο και στο Δημόσιο!
Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου με επιδότηση 50%

Θέλεις να ασχοληθείς με την Εκπαιδευτική Ηγεσία & ∆ιοίκηση, τη Διδακτική της Αγγλικής Γλώσσας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, την Ειδική Αγωγή, τη Σχολική Ψυχολογία & Συμβουλευτική;

Ξεκίνα ΣΗΜΕΡΑ το Μεταπτυχιακό σου στο Mediterranean College και αξιοποίησε την επιδότηση 50% που προσφέρεται για ένταξη στα τμήματα Φεβρουαρίου, σε εκπαιδευτικούς και απόφοιτους παιδαγωγικών σχολών. Απόκτησε ισχυρό Master αναγνωρισμένο και από το Δημόσιο, από το TOP 20 University of Derby (σε σπουδές Education), στο Mediterranean College.

MA Education: Leadership & Management
Το µοναδικό στην Ελλάδα µεταπτυχιακό πρόγραµµα στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και ∆ιοίκηση Εκπαιδευτικών Μονάδων στην Αγγλική γλώσσα. Απευθύνεται, κατά κύριο λόγο, σε όσους ήδη εργάζονται στο χώρο της εκπαίδευσης και σκοπός του είναι να ενώσει την παιδαγωγική επιστήµη µε την ηγεσία και το management, προσφέροντας στους φοιτητές εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες στην ηγεσία εκπαιδευτικών οργανισμών.

MA Education: Teaching English to Speakers of Other Languages (TESOL)
Ένα Master που απευθύνεται σε νέους πτυχιούχους ή εν ενεργεία εκπαιδευτικούς που επιθυµούν να απασχοληθούν ως εκπαιδευτικοί της Αγγλικής Γλώσσας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αναπτύσσει τις γνώσεις των φοιτητών για να µπορούν να κατανοήσουν τη διαδικασία εκµάθησης δεύτερων/ξένων γλωσσών, την ανταπόκριση του διδάσκοντα στις µαθησιακές ανάγκες εκπαιδευοµένων από διαφορετικά γλωσσολογικά περιβάλλοντα, καθώς και τις σύγχρονες παιδαγωγικές θεωρίες στον τοµέα της διδασκαλίας της Αγγλικής ως δεύτερη/ξένη γλώσσα.

MA Inclusion & Special Educational Needs and Disability (ISEND)
Μεταπτυχιακό που διέπεται στο σύνολο του από τη φιλοσοφία της ένταξης και των ίσων µαθησιακών ευκαιριών για µαθητές µε ιδιαίτερες εκπαιδευτικές ανάγκες. Απευθύνεται σε εν ενεργεία εκπαιδευτικούς και νέους πτυχιούχους που επιθυµούν να απασχοληθούν ως Ειδικοί Παιδαγωγοί στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής ελληνόφωνου ή αγγλόφωνου τµήµατος.

MSc Counselling & Psychology in Educational Settings
Πρόγραμμα που έχει ως επίκεντρο τις εφαρμογές της ψυχολογίας στην εκπαίδευση, που ταυτόχρονα εμπλουτίζει τις δεξιότητες συμβουλευτικής των φοιτητών. Προσφέρει εις βάθος γνώση, συνδυάζοντας δύο τοµείς σπουδών: εκπαιδευτική ψυχολογία και συμβουλευτική, µε έμφαση στη συστημική θεραπεία.

Η φοίτηση στα προγράμματα είναι ευέλικτη και προσαρμοσμένη στις ανάγκες των επαγγελματιών, ενώ η διδασκαλία είναι έντονα διαδραστική και βιωματική, με φοιτητές – επαγγελματίες από διαφορετικούς χώρους στην Εκπαίδευση και διδάσκοντες υψηλού ακαδημαϊκού κύρους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, τα παραπάνω μεταπτυχιακά περιλαμβάνουν πρακτική άσκηση με εποπτεία σε συνεργαζόμενες δομές του Κολλεγίου. Οι φοιτητές αξιολογούνται με γραπτές εργασίες, προφορικές παρουσιάσεις και φάκελο εργασιών, ενώ μπορούν να εκπονήσουν πλούσιο ερευνητικό έργο.

Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ

Επικοινώνησε σήμερα και αξιοποίησε την επιδότηση 50% στα νέα Τμήματα Φεβρουαρίου 2019.

Mediterranean College
Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, ΤΗΛ.: 2310 287779 / 2310 547708
www.medcollege.edu.gr , info@medcollege.edu.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;