Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Φλόγα δημιουργίας και κατάκτησης - 28 Ιανουαρίου – 4 Φεβρουαρίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Μια καινούρια εβδομάδα ξεκινά και τα 12 ζώδια αποχαιρετούν τον Ιανουάριο!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: 28 Ιανουαρίου – 4 Φεβρουαρίου

Φλόγα δημιουργίας και κατάκτησης

Από την Λίλιαν Σίμου

Μία ενδιαφέρουσα εβδομάδα είναι αυτή που περιλαμβάνει το τέλος του Ιανουαρίου και την αρχή του Φεβρουαρίου.

Οι βασικές της προδιαγραφές έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη πλανητών στα ζώδια του αέρα και της φωτιάς, όπου εναρμονίζονται μεταξύ τους, ως ενέργειες και μέσω αστρολογικών όψεων.

Τις ημέρες που ακολουθούν, έχουμε λοιπόν τον Ερμή και τον Ήλιο να κινούνται παράλληλα στον Υδροχόο. Θα λάμψουν το πνεύμα, η καινοτομία, η πρωτότυπη ιδέα, η σκέψη που προνοεί, η διορατική αντίληψη.

Μία ακόμη ενδιαφέρουσα εναρμόνιση, θα είναι αυτή του Άρη στον Κριό και του Δία και της Αφροδίτης στον Τοξότη.
Η σύνθεση υπογραμμίζει την ευχέρεια σε θέματα νόμου και ηθικών αξιών, σε αποκατάσταση του δικαίου, σε προβολή επιθυμιών, στην κατάκτηση σημαντικών στόχων.

Θα έχουμε δύναμη, αντοχή, σθένος, θάρρος, εμπιστοσύνη σε ό,τι αγαπάμε πολύ και εγρήγορση.

Δημιουργούμε σχέδια, στρατηγική, προκειμένου να γνωρίσουμε και να κατακτήσουμε αυτό που διαφέρει από τα γνωστά του και δεδομένα. Θα είναι σημαντική η ερευνητική δουλειά και αναζήτηση σε κάθε επίπεδο γνωστικό. Δεν θα περιορίσουμε την δράση στα γνωστά και οικεία όρια. Αναζητάμε τις πληροφορίες μακρύτερα, σε νέους τόπους, σε «ξένους» πολιτισμούς, ήθη και έθιμα. Η αναζήτηση ανθρώπων που διαφέρουν, που μπορούν να μοιραστούν μαζί μας μία νέα φιλοσοφική προσέγγιση, έναν «ξένο» τρόπο ζωής, αλλά και νέα γνώση, είναι ο στόχος των ημερών.

Η εβδομάδα στις βασικές γραμμές μπορεί να φέρει:

-Απελευθέρωση από ό,τι μας καθηλώνει

-Τόλμη και νέα προσπάθεια

-Νέες κατακτήσεις

-Επαναστατική έμπνευση

-Ενεργητικότητα

-Πρωτοτυπία, καινοτομία

-Ετοιμότητα και ευστροφία στη δράση

-Ανένταχτη στάση ζωής

-Ιδεολογία που σπάει τα δεσμά

Εναλλάξ τα συναισθήματα και οι συγκινήσεις, έως ότου επιτρέψουμε στην διορατική μας αντίληψη να μας οδηγήσει έξω από τις πλάνες και το τέλμα. Αλλαγές που προσφέρουν ευκαιρίες, ξεκαθαρίσματα απελευθερώνουν την δράση, την εμπιστοσύνη στον εαυτό μας, την αισιοδοξία μίας προοπτικής.

Ας μην χάσουμε την ευκαιρία να αδράξουμε τα δώρα των ημερών. Ας τολμήσουμε, ας κάνουμε καινοτομίες, ας προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε και κυρίως… να διατηρήσουμε την φλόγα και την έμπνευση στην ψυχή!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019

Οι συμβουλές μας ανά ζώδιο και ωροσκόπο, προκειμένου να χειριστούμε καλύτερα αυτή την περίοδο τα φαινόμενα του ουρανού:

Κριός (ηλιακό ζώδιο ή ωροσκόπος)

+Νέες ιδέες και ένα ξεκίνημα που θα σας οδηγήσει σε ευκαιρίες μακριά από τα τετριμμένα και όσα έχετε ως τώρα συνηθίσει. Μία φιλοσοφία σας απελευθερώνει και μπορεί να τολμήσετε μία καινοτομία. Καθώς σας εμπνέει ό,τι είναι ξένο και διαφορετικό, ανανεώνεστε και εισπράττετε εμπειρίες που θα σας ωφελήσουν για να εξελιχθείτε. Μία κατάκτηση μπορεί να έχει σχέση με το εξωτερικό.

– Προσοχή σε αμφίβολες ιδεολογίες και ψευδο-δασκάλους. Μπορεί να σας ξεγελάσουν σε ένα χώρο ιδεολογικό ή θρησκευτικό με στόχο να επωφεληθούν σε βάρος σας. Σε νομικές αντιπαραθέσεις, θα πρέπει να είστε πολύ επιφυλακτικοί. Αν είστε σπουδαστές, χρειάζεται συγκέντρωση και πρόγραμμα για να προοδεύσετε.

Ταύρος

+Αν και φαίνεστε αρκετά στατικοί και σταθεροί, έχετε μία σπίθα επαναστατική που διογκώνεται μέρα με τη μέρα. Αυτή η περίοδος σας προσφέρει την ευκαιρία να ανοίξετε τα «φτερά» σας και να καινοτομήσετε στα προσωπικά σας και ερωτικά σας ζητήματα. Αλλάζοντας λίγο την ροή της σχέσης που μπορεί να έχει βαλτώσει, δώστε νέα σπίθα και αναζωογονηθείτε με το ταίρι σας. Μία προσφορά για επένδυση, θα είναι ριψοκίνδυνη και τα κέρδη ή η απώλεια θα παίζονται στο «πενήντα- πενήντα»!

-Θα επιδιώξουν να σας προτείνουν μία συνεργασία που ενδέχεται να μην είναι επωφελής για σας. Υπάρχει κίνδυνος να παραπλανηθείτε. Αν είστε χρεωμένοι σε δάνεια ή πιστωτικές κάρτες, αυτή την εποχή, ενδέχεται να μην μπορείτε να ανταποκριθείτε. Βρείτε νέες λύσεις, αλλά σίγουρα όχι ασαφείς ή βολικές, γιατί θα έρθετε σε δύσκολη θέση.

Δίδυμοι

+ Κατακτήσεις και ενδιαφέρουσες γνωριμίες έρχονται στο προσκήνιο, σας ανανεώνουν και σας δίνουν κέφι και χαρά. Διεκδικητικοί, γοητευτικοί, κερδίζετε το ενδιαφέρον όλων στον κύκλο σας, αλλά παράλληλα είστε σε θέση να κάνετε μία διαφορετική προσέγγιση και να εκπλήξετε το περιβάλλον σας. Αν είστε ήδη σε μόνιμη σχέση, ας βρείτε ένα νέο ενδιαφέρον από κοινού, για να διατηρείτε την σπίθα της αγάπης σας.

-Δυσκολίες θα επέλθουν, προσπαθώντας να ζείτε εντελώς ονειρικά μέσα από την καθημερινότητα. Καθώς δεν μπορείτε να αγγίξετε το όνειρό σας, γιατί είναι ουτοπία, θα είστε ευάλωτοι σε επιρροές ανθρώπων που θα σας θεωρήσουν αδύναμους αυτή την εποχή. Μην πιστεύετε στα ωραία λόγια, αλλά και σε όσους φαίνεται να είναι «ιδανικοί» για σας. Προσοχή στον αθέμιτο ανταγωνισμό από εσάς ή προς εσάς.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;