6 εύκολα φαγητά που μπορεί να φτιάξεις στην εξεταστική!
Δες εύκολες συνταγές που μπορείς να κάνεις όταν δεν έχεις χρόνο μέσα στην εξεταστική σου!

Η εξεταστική είναι γεμάτη πιέσεις! Δεν προλαβαίνεις καλά καλά να φας από το πολύ διάβασμα ή από το ότι βαριέσαι να φτιάξεις κάτι.

Καταλήγεις να παραγγέλνεις απέξω και εκτός του ότι δεν προσέχεις τη διατροφή σου, μπορεί να βάλεις και κάποια κιλά. Που δεν το θέλεις αυτό!

Για να προσέχεις, όμως, και τον εαυτό σου καλό είναι να τρως σπιτικό φαγητό. Και για να μη βάζεις τη φουκαριάρα τη μάνα σου να σου στέλνει τσάντες με ταπεράκια, σου έχω εύκολα φαγητά που μπορείς να φτιάξεις και μόνος σου.

Είναι γρήγορα και δε θέλουν και τη μέγιστη προσοχή από σένα!

1. Μακαρόνια

Το must φαγητό για κάθε φοιτητή. Το φαγητό που είναι τόσο εύκολο που το κάνει ο καθένας. Βάζεις τα μακαρόνια να βράσουν και φτιάχνεις μία απλή σαλτσούλα. Ή αν δε θέλεις καθόλου να είναι πάνω από τη κουζίνα, παίρνει μία έτοιμη από το σούπερ μάρκετ.

2. Μπριζόλες

Πάρε από το χασάπη δύο μπριζόλες. Βάλ’ τες σε ένα ταψί με νεράκι και ότι άλλο σου πει η μαμά από το τηλέφωνο και τις αφήνεις όση ώρα σου πει. Κάποια στιγμή θα πρέπει, απλά, να τις γυρίσεις και τίποτα άλλο! Είσαι έτοιμος να φας.

3. Μπιφτέκια

Πάρε και ζύμωσε μπιφτέκια πριν την εξεταστική. Μη βάλεις αυγό και μπορείς να τα διατηρήσεις στη κατάψυξη μέχρι να τα φας όλα. Άσε που όταν τα ξεπαγώσεις, απλά τα βάζεις στο φούρνο και είναι έτοιμα! Μπορείς να πάρεις και ψωμάκι και κέτσαπ για να τα κάνεις burger!

4. Σαλάτες

Βρες άπειρες συνταγές με κρύες σαλάτες! Θα βρεις άπειρες και θα δεις ότι είναι αρκετά εύκολες να τις φτιάξεις και με λίγα υλικά. Άσε που είναι και ένα πάρα πολύ υγιεινό γεύμα.

5.  Κοτόπουλο με πατάτες

Πάρε φιλετάκια για να είναι ακόμα πιο εύκολο! Άλειψε τα με ένα μείγμα μουστάρδας, λεμονιού και ότι άλλο σου πει η μαμά ή μία συνταγή που θα βρεις, κόψε τις πατάτες και είναι έτοιμα για το φούρνο. Το αφήνεις να ψηθεί, σε κάποια στιγμή γυρίζεις τα φιλετάκια και είσαι έτοιμος.

6. Pancakes

Για σένα που είσαι του πρωινού. Μπορείς να φτιάξεις εύκολα και γλυκά και αλμυρά pancakes και να μην σου φύγουν όλα τα λεφτά τρώγοντας τα έξω. Θα φας και μεγαλύτερη ποσότητα και χαλώντας λιγότερα λεφτά!

Δες επίσης: Φοιτητική ζωή: 5 χρήσιμα tips για κάθε νέο φοιτητή

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;