Ελένη Τοπαλούδη: Τι ανέφερε στην απολογία του ο 19χρονος κατηγορούμενος!
Η υπόθεση Ελένη Τοπαλούδη είναι μία από τις πιο δύσκολες, καθώς, νέα στοιχεία βγαίνουν στην επιφάνεια!

Η υπόθεση Ελένη Τοπαλούδη φαίνεται να είναι ακόμη πιο περίπλοκη από ότι πίστευαν οι αρχές. Καθώς, νέα στοιχεία και μαρτυρίες βγαίνουν στην επιφάνεια και γίνονται γνωστές!

Ο Αλβανός κατηγορούμενος για τη δολοφονία της άτυχης κοπέλας περιγράφει τα δραματικά γεγονότα από τη δική του οπτική γωνία.

Με ισχυρή αστυνομική δύναμη προσήχθη χθες το πρωί και απολογήθηκε, αρνούμενος την οποιαδήποτε εμπλοκή στην υπόθεση βιασμού της 19χρονης ΑμΕΑ, χωρίς όμως να καταφέρει να πείσει ούτε τον εισαγγελέα, ούτε την ανακρίτρια οι οποίοι με σύμφωνη γνώμη τον έκριναν προσωρινά κρατούμενο, για δεύτερη φορά!

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται ότι ισχυρίστηκε πως το μόνο που έκανε την ημέρα εκείνη, ήταν να μεταφέρει με το αυτοκίνητο του, τον 23χρονο Ρομά και την κοπέλα μέχρι το Ενυδρείο όπου και τους άφησε εκεί. Όταν επέστρεψε την ώρα που του είχαν ζητήσει, η κοπέλα είχε φύγει με τα πόδια!

Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι ο 23χρονος ήθελε να του ρίξει και άλλα πράγματα στη πλάτη του τα οποία δεν είχε διαπράξει!

Ο 20χρονος φαίνεται να τόνισε μεταξύ άλλων την άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόταν μετά το περιστατικό της δολοφονίας της 20χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη. Ο ίδιος είπε πως, πράγματι πήγε πίσω από τον Ευαγγελισμό και συνομίλησε με μια παρέα, την οποία είχε γνωρίσει από τον 22χρονο Ροδίτη. Μάλιστα, είπε πως τον έψαχνε για να μιλήσουν για το περιστατικό και να πάνε στην αστυνομία!

Ακόμα περισσότερο φως στις έρευνες θα ρίξουν τα κινητά τηλέφωνα του Αλβανού κατηγορούμενου, καθώς, έδωσε προθύμως στις αρχές τους κωδικούς του!

Μάλιστα αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στον βιασμό της 19χρονης ΑμεΑ. Τονίζοντας πως όσα κατέθεσαν εναντίον του οι μάρτυρες κατηγορίας έγινε για να επιβαρυνθεί κι άλλο η θέση του.

Παράλληλα, ο συνήγορος του κάνει λόγο για “έωλες κατηγορίες” από τη 19χρονη, ενώ ζητά “να εξετασθεί από ψυχολόγο”.

Δες επίσης: Ελένη Τοπαλούδη: Κρίθηκε προφυλακιστέος και για τη 2η υπόθεση βιασμού ο 19χρονος κατηγορούμενος!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;