Φοιτητικό σπίτι: Οι φθηνότεροι τρόποι για να διακοσμήσεις τέλεια το σπίτι σου!
Θέλεις να διακοσμήσεις όμορφα και φτηνά το φοιτητικό σπίτι σου; Για δες εδώ μερικές προτάσεις!

Είσαι φοιτητής και θέλεις να διακοσμήσεις ωραία και φτηνά το φοιτητικό σπίτι σου. Δεν μπορείς να βλέπεις άλλο τους τοίχους άδειους και, γενικότερα, θέλεις να το κάνεις λίγο πιο άνετο και όμορφο.

Δε χρειάζεται να δώσεις ένα σκασμό λεφτά και να πάρεις ακριβά πράγματα! Μία, άντε δύο αλλαγές το πολύ και το σπίτι σου θα γίνει κουκλίστικο και θα το ζηλεύουν όλοι.

Επίσης, μεγάλη προσοχή θέλει, το να μη το γεμίσεις με πράγματα και μετά δεν έχεις χώρο για να κάτσεις!

1. Αφίσες

Οι αφίσες είναι ένας ωραίος και φτηνός τρόπος να δώσεις χρώμα στους τοίχους σου, αλλά και προσωπικότητα, Μπορεί να τις παίρναμε όταν ήμασταν μικροί, αλλά θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο στη διακόσμηση, ακόμα, και τώρα!

2. Κεριά

Τα κεριά μπορείς να τα βάλεις σε ένα σημείο του σπιτιού σου που θα είναι δύο, τρία μαζί και όταν τα ανάβεις θα κάνουν ωραία ατμόσφαιρα. Συνήθως, στο καθιστικό βολεύουν!

3. Ένας καθρέφτης

Ψάξε και θα βρεις έναν καθρέφτη vintage και σχετικά μικρό να τον βάλεις σε ένα ωραίο μέρος του σπιτιού σου. Πάρε έναν φτηνό και όχι τίποτα ακριβό.

4. Πολυθρόνα

Μία μικρή και όμορφη πολυθρόνα ή ένα ωραίο πουφ θα δώσει μία άλλη νότα φιλοξενίας στο καθιστικό σου και το φοιτητικό σπίτι σου θα είναι έτοιμο να δεχτεί κόσμο!

5. Φωτογραφίες

Βρες ένα από αυτά τα μοντέρνα κάδρα που παίρνουν πολλές φωτογραφίες ή φτιάξε ένα κολάζ με φωτογραφίες και βάλτο στο τοίχο σου. Αμέσως, θα δώσει μία πιο ζεστή και φιλική νότα στο σπίτι σου.

6. Μοντέρνα έπιπλα

Μη γεμίσεις το φοιτητικό σπίτι σου με ότι σου δώσουν γνωστοί και τα λοιπά. Δες τι χωράει στους χώρους του και πάρε φτηνά, αλλά μοντέρνα έπιπλα και πάνω από όλα βολικά!

7. Διακοσμητικά

Εδώ είναι που τι πατάνε όλοι. Δε χρειάζονται πολλά, απλά μερικά όμορφα και που να ταιριάζουν σε σένα! Στη προσωπικότητα σου. Και πάνω από όλα να έχει χώρο ο φίλος σου στο τραπεζάκι να ακουμπήσει κάτι.

Δες επίσης: Φοιτητικό σπίτι: 5 tips για να το κάνεις απόλυτα λειτουργικό!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
90 - 74
ΜΠΑ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;