To πρώτο τραγούδι απ' το καινούριο άλμπουμ της Billie Eilish κυκλοφόρησε επιτέλους στο youtube και έχει τίτλο "Bury a friend"!

Η Billie Eilish είναι μια απ’ τις νεαρότερες συνθέτριες και ερμηνεύτριες της ποπ και κατάγεται απ’ το Λος Άντζελες. Είναι μόνο 19 χρονών, κι όμως έχει καταφέρει με τη δυναμική της παρουσία να αφήσει το δικό της, προσωπικό στίγμα στη μουσική βιομηχανία, συναρπάζοντας το νεανικό κοινό παγκοσμίως.

Το νέο της άλμπουμ λέγεται When We All Fall Asleep, Where Do We Go και ήδη έχει κερδίσει την προσοχή μας.

Η νεαρή “βασίλισσα” της melancholy pop έχει αποδείξει με τα τραγούδια της πόσο ταλέντο διαθέτει, ενώ η τέχνη της έχει καταφέρει να πιάσει τον παλμό της εποχής και να περιγράψει άψογα το νεανικό πεσιμισμό και το “κενό” της επόμενης μέρας. Μας το απέδειξε άλλωστε με το βίντεο κλιπ του When the Party’s Overτο οποίο έγινε ανάρπαστο (και) στο ελληνικό youtube.

Τον Φεβρουάριο του 2018, η Eilish ξεκίνησε την περιοδεία “Where’s My Mind Tour”, η οποία ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 2018, ενώ αργότερα συνεργάστηκε με τον Αμερικανό τραγουδιστή Khalid για το single “Lovely”, το οποίο κυκλοφόρησε τον Απρίλιο του 2018 και προστέθηκε στο soundtrack για τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης αμερικάνικης σειράς του Netflix, 13 Reason Why”.

Γνωστά και αγαπημένα είναι επίσης τα singles της Bitches Broken Hearts, You Should Me in a Crown, αλλά και το αγαπημένο When the Party’s Over.

Το ντεμπούτο της, «Ocean Eyes», έγινε viral και κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 132 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Έχουν ήδη διαρρεύσει αρκετές πληροφορίες για το ανερχόμενο άλμπουμ της με τίτλο “When We All Fall Asleep, Where Do We Go”, συμπεριλαμβανομένου του φημολογούμενου τίτλου και των πιθανών 13 κομματιών.

Επιτέλους τελικά στις 30 Ιανουαρίου και, μετά από ανακοίνωσή της στα social media, κυκλοφόρησε στο youtube το πρώτο τραγούδι του νέου της άλμπουμ που έχει τίτλο “Bury a friend”.

View this post on Instagram

DEBUT ALBUM: “WHEN WE ALL FALL ASLEEP, WHERE DO WE GO?” NEW SONG OUT TOMORROW 9AM PT!!!

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish) on

Tο video ανέβηκε την Τετάρτη και μέχρι τώρα έχει ήδη συγκεντρώσει σχεδόν 17 εκατομμύρια προβολές, σκαρφαλώνοντας στην 9η θέση του youtube trending.

Δες κι αυτό: Billie Eilish: Η 18χρονη συνθέτρια που έχει 9,3 εκατομμύρια ακολούθους στο instagram (και δεν τη νοιάζει πλέον)
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;