Είσαι party animal; Αυτές οι 5 πόλεις στην Ευρώπη περιμένουν να τις επισκεφτείς

Από Κοραλία Ξεπαπαδέα 2 Φεβρουαρίου 2019

Carpe noctem.

Let’s be honest… Μας αρέσουν τα ταξίδια και απολαμβάνουμε την κάθε μικρή και μεγάλη πλευρά τους. Σίγουρα θα περιηγηθούμε στην Παλιά Πόλη και θα περπατάμε με τις ώρες, σίγουρα θα κάνουμε επισκέψεις στα αρχαιολογικά μουσεία, τις Πινακοθήκες και σε galleries μοντέρνας τέχνης, ασφαλώς και θα απολαύσουμε ήσυχα τον καφέ μας στην κεντρική πλατεία μιας πόλης του εξωτερικού, χαζεύοντας τον κόσμο που πηγαινοέρχεται, τραβώντας φωτογραφίες και ακούγοντας τους μουσικούς το δρόμου.

Όμως… μας αρέσουν πολύ τα πάρτι, επομένως η νυχτερινή ζωή είναι ενδεχομένως ένας κρίσιμος παράγοντας στο να επιλέξουμε την πόλη της Ευρώπης που σκοπεύουμε να επισκεφτούμε.

Αν οι φίλοι σε λένε party animal, αν γουστάρεις να παρτάρεις, να γνωρίζεις κόσμο, να χορεύεις και να πηγαίνεις στο ένα μαγαζί μετά το άλλο, τότε ρίξε μια ματιά παρακάτω.

Ιδού οι Ευρωπαϊκές μητροπόλεις με την πιο ξακουστή νυχτερινή ζωή που περιμένουν να τις τιμήσεις με την παρουσία σου.

Άδραξε τη νύχτα, λοιπόν!

1. Λονδίνο, Αγγλία

Δε νοείται party lover που δεν έχει επισκεφτεί, έστω μια φορά στη ζωή του, το κοσμοπολίτικο Λονδίνο. Η μητρόπολη της Αγγλίας, πέρα από τις άπειρες εκθέσεις μοντέρνας τέχνης, το μουσείο της Μαντάμ Τισό και το London Eye, φημίζεται για την άκρως ακμάζουσα νυχτερινή ζωή της, με γιγάντια, πολυώροφα clubs, όπως το Soho, το Fabric, το Ministry of Sound και το Studio 338, με πελώρια dancefloors και τοπ ηχοσυστήματα.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486