Φοιτητική ζωή: 5 ιδανικά στέκια στην Κέρκυρα!

Από neolaia.gr Team 3 Φεβρουαρίου 2019

Η φοιτητική ζωή στην Κέρκυρα είναι υπέροχη και μπορείς να βρεις πολλά εναλλακτικά στέκια για να συχνάζεις με την παρέα σου!

Η Κέρκυρα είναι ένα πανέμορφο νησί του Ιονίου με πλούσια παράδοση, μακραίωνη ιστορία και πολύ ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, που αγκαλιάζει επίσης τη φοιτητική ζωή, όπως οι άλλες επαρχίες της Ελλάδας.

Στην πόλη της Κέρκυρας θα γνωρίσεις πολλούς φοιτητές απ’ το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, είτε από το Τεχνών Ήχου και Εικόνας, είτε από το τμήμα Ιστορίας, από την Αρχειονομία, το Μεταφραστικό και διάφορα άλλα.

Για να μην ψάχνεις επομένως από εδώ και από εκεί, σου έχουμε μια λίστα με τα καλύτερα στέκια της πόλης, καφέ και μπαράκια για πιο βράδυ, όπου θα βρεις πραγματικά αυτό που ψάχνεις.

1. Πολύτεχνο

Το Πολύτεχνο είναι σταθερά το απόλυτο φοιτητικό στέκι, στο οποίο, πέρα από φοιτητές, συχνάζει και πολύς άλλος κόσμος που απολαμβάνει ροκ μουσική και νόστιμο ποτό. Το μαγαζί λειτουργεί ως πολυχώρος, όπου γίνονται διάφορα πολιτιστικά events, εκθέσεις και εκδηλώσεις κάθε είδους.

Το Πολύτεχνο είναι ένα ιδανικό στέκι στην Κέρκυρα, που αποτελεί συνδετικό κρίκο των καλλιτεχνικών τμημάτων του Ιονίου Πανεπιστημίου με το ευρύτερο κοινό και λειτουργεί παράλληλα ως hotspot που φιλοξενεί τις δημιουργικές πρωτοβουλίες και δράσεις των φοιτητών και άλλων σύγχρονων καλλιτεχνών.

Σχολεμβούργου 29, Νέο Φρούριο

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486