Άγιος Βαλεντίνος: 6 πρωτότυπα δώρα που μπορείς να κάνεις στη σχέση σου!
Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει και δε ξέρεις τι δώρο θα πάρεις στο σύντροφό σου. Δες εδώ πρωτότυπα και έξυπνα δώρα που μπορείς να κάνεις!

Ο Άγιος Βαλεντίνος γιορτάζεται κάθε χρονιά στις 14 Φεβρουαρίου! Και αν είσαι από τους τυχερούς που βρίσκονται σε σχέση, ε, τότε έχεις πολλές προετοιμασίες να κάνεις.

Πρέπει να βρεις για αρχή ένα έξυπνο και όμορφο δώρο. Να δεις που θα πάτε την ημέρα εκείνη και τι θα κάνετε. Εγώ, όπως ξέρεις, είμαι εδώ για να σε βοηθήσω να βρεις ότι χρειάζεσαι.

Αυτό που θέλει περισσότερο χρόνο και, ίσως, περισσότερες μέρες (παραγγελίες κλπ.) είναι το δώρο. Που σίγουρα δε θέλεις να είναι ίδιο, όπως, κάθε φορά!

Θέλεις κάτι πρωτότυπο και διαφορετικό! Για αυτό είμαι εγώ εδώ για να σου δείξω τέτοια δώρα!

1. Κέρματα κορώνα γράμματα

Ένα αστείο και πρωτότυπο δώρο. Έχει κέρματα για το ποιος θα κάνει τις δουλειές του σπιτιού, αν θα συνεχίσετε ή θα σταματήσετε τον τσακωμό, ποιος θα ζητήσει συγγνώμη και άλλα πολλά! Είναι μία τέλεια και πολύ αστεία επιλογή.

2. Μαξιλάρια

Όχι, όχι αυτά που πιστεύεις! Αστεία μαξιλάρια που να γράφουν κάποιο μήνυμα. Όμορφα και έξυπνα έχεις κάνει και τον άλλο να γελάσει και βρήκες ένα δώρο που δε θα περάσει απαρατήρητο.

3. Κολάζ με εισιτήρια

Όπου έχετε ταξιδέψει μαζί ή πάει. Ας πούμε σε συναυλίες, σε κάποιο θέατρο. Μία έξυπνη και εύκολη λύση που και θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους, αλλά και θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα ταξίδι πίσω σε πολύ όμορφες στιγμές.

4. Κουπόνια για σεξ

Πάντα χρειάζεται να βάζετε το αλατοπίπερο στη σχέση σας! Οπότε το σεξ είναι μία ιδιαίτερη διαδικασία που πρέπει να προσέχετε και να κάνετε πιο πικάντικο. Οπότε ένα κουτάκι με κουπόνια για διάφορα παιχνίδια κατά τη διάρκεια του είναι ότι πρέπει. Και ειδικά για αυτή τη μέρα.

5. Εκτυπωτής για φωτογραφίες του κινητού

Ένας έξυπνος εκτυπωτής που συνδέεται αυτόματα με το κινητό σας και εκτυπώνει τις φωτογραφίες σας όποια στιγμή θέλετε. Ένα έξυπνο και γρήγορο δώρο.

6. Ένα παιχνίδι αλήθειας ή θάρρους

Είναι ένα έξυπνος και όμορφος τρόπος να περάσετε ωραία τη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου! Ένα τολμηρό παιχνίδι αλήθεια ή θάρρους που θα διασκεδάσετε και οι δύο και είναι ένα υπέροχο δώρο και πολύ πρωτότυπο.

Δες ακόμα: Άγιος Βαλεντίνος: Τα πιο sexy εσώρουχα για να τον… εκπλήξεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;