Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Βγήκαν οι πρώτες δημοσκοπήσεις για τον Δήμο Αθηναίων!

Από neolaia.gr Team 6 Φεβρουαρίου 2019

Από νέα δημοσκόπηση φαίνεται ο Κώστας Μπακογιάννης να έχει το προβάδισμα στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 για το Δήμο Αθηναίων!

Μία νέα δημοσκόπηση από την Opinion Poll ήρθε στη δημοσιότητα και παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον για τον Δήμο Αθηναίων και τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019!

Βέβαια, ενώ, οι δημοσκοπήσεις τα τελευταία χρόνια πέφτουν αρκετά έξω από τα πραγματικά αποτελέσματα, πάντα αξίζει να τις κοιτάμε!

Στην πρόθεση ψήφου, λοιπόν, ο νυν περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, συγκεντρώνει ποσοστό 33,8%, καταγράφοντας μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο. Η διαφορά αυτή έρχεται στις 25 μονάδες!

Αυτοί που δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για το ποιον θα ψηφίσουν ανέρχεται σε ποσοστό 25,7%!

Μόλις το 8,5% των ερωτηθέντων απαντά ότι θα ψήφιζε τον υποψήφιο του κόμματος ΚΙΝΑΛ Παύλο Γερουλάνο, ενώ ακολουθεί στην τρίτη θέση ο Ηλίας Κασιδιάρης της Χρυσής Αυγής, με ποσοστό 7,9%.

Ο Χρήστος Τεντόμας παίρνει ποσοστό 6,2%. Ενώ, ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, καταλαμβάνει την πέμπτη θέση με ποσοστό, μόλις 6%. Στη συνέχεια, βρίσκεται ο Νίκος Σοφιανός του ΚΚΕ με 4,2%, ενώ το 2,5% των ερωτηθέντων απαντά ότι θα επιλέξει την αποχή από τις κάλπες!

Ευτυχώς, μικρότερο ποσοστό από ότι συνήθως, αλλά πάλι αρκετά υπολογίσιμο.

Ένα μεγάλο ποσοστό των ερωτηθέντων έχει θετική ή μάλλον θετική γνώμη για τον Κώστα Μπακογιάννη. Μάλιστα το ποσοστό αυτό αγγίζει το 57%!

Ενώ είναι εντυπωσιακό το εύρημα ότι το 59,3% δεν γνωρίζει ποιος είναι ο Νάσος Ηλιόπουλος, παρόλο που βρισκόταν σε θέση υφυπουργού, και μάλιστα ως υφυπουργός Εργασίας!

Η δημοσκόπηση αυτή πραγματοποιήθηκε από τις 25 έως τις 30 Ιανουαρίου με τη συμμετοχή 1.002 νοικοκυριών. Και τα ευρήματα της είναι πολύ διαφωτιστικά!

Δες επίσης: Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019: Υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ο Κώστας Μπακογιάννης

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486