Εσύ ήξερες ότι αυτός είναι ο νέος αρραβωνιαστικός της Jennifer Lawrence;
Η Jennifer Lawrence σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα φαίνεται να είναι αρραβωνιασμένη!

Η Jennifer Lawrence είναι αυτή τη στιγμή μία από τις μεγαλύτερες σταρ στο Hollywood. Και, ίσως, από τους τελευταίους σταρ που το όνομά της μπορεί να πουλήσει μία ταινία, χωρίς να είναι υπερηρωϊκή ή από κάτι ήδη γνωστό!

Κάποια νέα από τη προσωπική της ζωή, όμως, ήρθαν να μας ταράξουν!

Σύμφωνα με την γνωστή ιστοσελίδα E! online, η διάσημη ηθοποιός αρραβωνιάστηκε τον υπεύθυνο γκαλερί στη Νέα Υόρκη, Κουκ Μαρόνει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Spotted in the streets of Paris, actress and House muse Jennifer Lawrence jettisoned the weight of a cumbersome bag in the summer heat in favor of a black leather ‘Saddle’ bag as reinterpreted by #MariaGraziaChiuri carried nonchalantly on her arm. #DiorSaddle

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Official (@dior) στις

Ο Μαρόνει, 33 ετών, φαίνεται να είναι ζευγάρι με τη Lawrence, 28 ετών, από τον Ιούνιο του 2018.

Αρχικά, όλα αυτά είχαν ακουστεί σαν φήμες που όμως, ήρθε να επιβεβαιώσει δημοσίευμα της ιστοσελίδας Page Six, που θέλει τη Lawrence να κυκλοφορεί σε πρόσφατη έξοδό της με ένα μεγάλο, λαμπερό δαχτυλίδι στο αριστερό της δάχτυλο.

Η σχέση τους τόσο καιρό είχε κρατηθεί μυστική, όμως, κυκλοφόρησαν πρόσφατα φωτογραφίες τους από παπαράτσι!

Μία δημοσίευση από το περιοδικό Us Weekly τον Ιανουάριο επιβεβαίωσε την είδηση ότι το ζευγάρι ήταν πολύ ερωτευμένο και η σχέση τους έμοιαζε σοβαρή. Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα έγραφε: “Σίγουρα σκέφτονται να περάσουν τη ζωή τους μαζί”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#vogueceleb 恭喜 #JenniferLawrence 與藝廊總監男友 #CookeMaroney 訂婚啦 ❤️???? 28歲奧斯卡影后「小珍妮佛」珍妮佛勞倫斯Jennifer Lawrence與大她6歲的男友庫克馬洛尼Cooke Maroney,被目擊這星期在紐約一家法國餐廳甜蜜用餐時被發現戴了一顆巨大鑽戒,隨後她發言人證實訂婚喜訊,2人去年春天開始交往,他是紐約 #Gladstone 藝廊的總監,雙方是經小珍妮佛的好友介紹相識,進而擦出愛火。目前婚禮都還沒確定日期,不過可以期待的是,珍妮佛勞倫斯Jennifer Lawrence的婚紗一定超美的啦! ?Vogue Celeb Team

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Taiwan (@voguetaiwan) στις

Η Jennifer Lawrence, ωστόσο, δεν έχει μιλήσει ποτέ για τον Μαρόνει δημόσια! Κατά τη διάρκεια, μίας πρόσφατης συνέντευξης της τον Φεβρουάριο, η Lawrence αποκάλυψε ότι της αρέσει βρίσκεται σε επικοινωνία με όλους τους πρώην συντρόφους της, συμπεριλαμβανομένων των Ντάρεν Αρονόφσκι και Νίκολας Χόλτ.

“Κάθε φορά που χωρίζω, η καρδιά μου “ραγίζει”. Κανείς δεν έκανε ποτέ τίποτα ώστε να με “καταστρέψει”. Ήταν όλοι καλοί άνθρωποι και ίσως αυτό να είναι το μυστικό. Με ελκύουν οι καλοί άνθρωποι”, είχε δηλώσει τότε η Lawrence.

Δες επίσης: Είναι ο Μπράτ Πιτ και η Σαρλίζ Θερόν το νέο ζευγάρι του Hollywood;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;