5 προορισμοί για να αποδράσεις κοντά στην Πάτρα το ΣουΚου!
Η φοιτητική ζωή στην Πάτρα είναι διαφορετική. Έχει, όμως, και κάποιους πολύ ωραίους προορισμούς τριγύρω που πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς!

Η εξεταστική  σε  έχει “πεθάνει” και θα ήθελες λίγες μέρες χωρίς να ανοίξεις βιβλίο και να κάτσεις να μην κάνεις τίποτα. Βλέπεις, όμως, έτσι είναι η φοιτητική ζωή. Δώσε λίγες μέρες ακόμα και όλα τελειώνουν!

Κανείς, όμως, δε θα σου φέρει αντίθεση στο να πας μία μονοήμερη κάπου κοντά στη πόλη που ζεις για να ξεφύγεις. Μάζεψε τη παρέα σου και πήγαινε για μία μέρα για να ξεχάσεις τα πάντα και να περάσεις ωραία!

Για αυτό θα σε βοηθήσω να βρεις τα κατάλληλα μέρη. Βλέπεις για προορισμούς κοντά στην Αθήνα έχουμε πει πολλά! Τι θα έλεγες να σου πω για εσένα που σπουδάζεις στη Πάτρα;

Έτσι και αλλιώς είναι μία πόλη που τριγύρω της έχει άπειρες άλλες να δεις και να τις επισκεφτείς!

1. Αίγιο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

? _________________________________________ #instagood #instaphoto #instagram #instacool #instagramers #instadaily #instagram #cityscape #view #sunset

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ᴘᴀɴᴀɢɪᴡᴛᴀ sʏᴋᴏᴛɪ ? (@panagiotaaaa_) στις

Η πιο κοντινή πόλη στην Πάτρα και, επίσης, φοιτητούπολη. Κάτι που σημαίνει ότι και νεό κόσμο θα δεις και μαγαζιά από αυτά που ξάχνεις έχει. Πήγαινε μία βόλτα στη “παραλία” της και πιες ένα καφέ εκεί και μετά πήγαινε για φαγητό σε κάποιο από τα ωραία ταβερνάκια της.

2. Καλάβρυτα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GUEST HOUSE FANARAS (@guesthousefanaras) στις

Το χιονοδρομικό των Καλαβρύτων και ο οικισμός είναι πάρα πολύ κοντά στη Πάτρα. Παίρνεις ένα ΚΤΕΛ και έχεις φτάσει. Μπορείς να πας για σκι, όσο ακόμα έχει χιόνια, ή να κάνεις βόλτα μέσα στη πόλη. Και τα δύο είναι υπέροχα.

3. Καλόγρια

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vili Borislavova (@viliborislavova) στις

Ένα προστατευόμενο δάσος που μπορείς να πας τη βόλτα σου και να φτάσεις στην τεράστια παραλία του. Τέλειο είναι να ανάψεις φωτιά στην άμμο και να έχετε πάρει κιθάρα και φαγητά για να περάσετε μία υπέροχη μέρα. Πάρτε και πολλά νερά γιατί όλα τα μαγαζιά είναι αρκετά μακρυά.

4. Σελιανίτικα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Looking for a little bit summer day / Ψάχνοντας για λίγες καλοκαιρινές μέρες μέσα στο χειμώνα ????????

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bill Fotiadis (@bill_fotiadis) στις

Ένας παραθεριστικός προορισμός που είναι πολύ κοντά στην Πάτρα. Θα πας για μία βόλτα, να πιεις έναν καφέ και να φας κάτι. Θα δεις και τι θάλασσα και θα περάσεις μία ξέγνοιαστη μέρα.

5. Ναύπακτος

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Tag #kings_greece ?Photo by @dina_disi_ ? ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪ ?? Congratulations ?? ▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪ Please visit Her/His Gallery!! _____________________________ ? Chosen by @georgia.lia ? _____________________________ KINGS_GREECE is Member of ? @Kings_hubs_staff _____________________________ ID Tag #kgr_dina_disi_ Family tag #kings_hubs_awards _____________________________ #urban_greece #great_captures_greece #greecelover_gr #travel_drops #loves_greece_ #hdr_addiction #streetart_addiction #streets_and_transports #great_street_photos #tv_greece #alluring_islands #wu_greece #exquisite_greece #heavenly_shotz #kings_villages #ig_europa #earthexclusive #divine_worldplaces #greecetravelgr1_ #roundphot0 #igworldclub #wonderful_places #allbeauty_addiction #alluring_greece #perfect_greece #living_europe #discover_greece_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη #KINGS_GREECE ?? (@kings_greece) στις

Στην άλλη μεριά της γέφυρας Ρίου- Αντίριου είναι μία πόλη που είναι απόλυτα γραφική. Θα βρεις υπέροχο φαγητό και μη ξεχάσεις να ανέβεις στο κάστρο της! Θα περάσεις υπέροχα και θα γεμίσεις και τις μπαταρίες σου.

Δες επίσης: Οι καλύτερες περιοχές της Αττικής για να ξεφύγεις το ΣουΚου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 4 
  
  
 0