Η νέα λειτουργία του Unsend στο Messenger θα μας αλλάξει τη ζωή!

Από neolaia.gr Team 8 Φεβρουαρίου 2019

Μία νέα λειτουργία του Messenger θα σε βοηθήσει στο να μη στέλνεις ποια λάθος μηνύματα!

Το Messenger έβαλε μία καινούρια δυνατότητα στην εφαρμογή που θα σε ξετρελάνει και, νομίζω, θα σου φανεί πάρα πολύ χρήσιμη. Εμένα, σίγουρα πάντως!

Πόσες φορές έχεις στείλει κάπου λάθος μήνυμα ή έχεις στείλει ένα μήνυμα που έχεις μετανιώσει; Ή ακόμα καλύτερα η φίλη σου θέλει να σου σβήσει το μήνυμα που έστειλες και δεν έπρεπε.

Για το λόγο αυτό, η δημοφιλής εφαρμογή αποστολής μηνυμάτων Messenger αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να βάλει τέλος σε όλες αυτές στιγμές!

H νέα λειτουργία για το Facebook Messenger είναι το Unsend! Καλά διάβασες! Μπορείς να ξεστείλεις ότι έχεις στείλει!

Η νέα αυτή λειτουργία ξεκίνησε να υπάρχει και πλέον μπορούμε να διαγράψουμε το μήνυμα που στείλαμε σε κάποιον! Όποιος και να είναι αυτός!

Σκέψου πόσο δύσκολο ήταν να το πάρεις πίσω αυτό που είχες στείλει!

Η λειτουργία, λοιπόν, αυτή, του Unsend, είναι διαθέσιμη για όλους και μπορούν όλοι να «ξεστείλουν» ένα λάθος μήνυμα, ή ένα μήνυμα που έστειλες και τελικά το μετάνιωσες ή ένα μήνυμα που είχε λάθος παραλήπτη.

Η διαδικασία για την ακύρωση της αποστολής ενός μηνύματος είναι ιδιαίτερα απλή. Αυτό που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις πατημένο το μήνυμα που θέλεις να διαγράψεις και τότε θα εμφανιστεί στην οθόνη του κινητού σου η επιλογή «Remove for Everyone».

Βέβαια, η επιλογή αυτή, πρέπει να ξέρεις ότι θα είναι διαθέσιμη μόνο για τα πρώτα 10 λεπτά μετά την αποστολή του μηνύματος και όχι πολύ αργότερα!

Ελπίζω να προλάβεις πριν το διαβάσει ή ακόμα καλύτερα να σε προλάβουν πριν το διαβάσει!

Δες ακόμα: Facebook: Νέος νόμος απαγορεύει τη συλλογή προσωπικών δεδομένων χωρίς μέτρο!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486