Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Άρης στον Ταύρο από 14 Φεβρουαρίου!
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Μια καινούρια εβδομάδα ξεκινά και θα φέρει αλλαγές στο ζώδιό σου!

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Άρης στον Ταύρο από 14 Φεβρουαρίου- Σταθερή δράση για να νιώσουμε ασφαλείς!

Η πορεία του Άρη στο σταθερό ζώδιο της γης, ως την 31η Μαρτίου

Από την Λίλιαν Σίμου

Άρης, ο πλανήτης της δύναμης, της δράσης, του πάθους για δημιουργία και της επιθετικότητας, βρίσκεται από την 14η Φεβρουαρίου ως τις 31 Μαρτίου, στην θέση αδυναμίας του, στον Ταύρο.

Τι σημαίνει όμως ένας πλανήτης σε αδύναμη θέση αστρολογικά;

Ο πλανήτης αυτός είναι ικανός να μας προσφέρει τις ιδιότητές του μέσα από δυσκολία ή με κάποια καθυστέρηση. Αποδίδει δε καλύτερα, τις αδυναμίες του.

Σε συνδυασμό με το σταθερό και αργό ζώδιο του Ταύρου, ο Άρης, αναχαιτίζει την ορμή του, περιορίζει την παρόρμηση και καθυστερεί την αποφασιστικότητα στη δράση μας. Το προηγούμενο δίμηνο στον Κριό, όπως είχαμε εξηγήσει, οι αντιδράσεις μας ήταν γρήγορες, άμεσες, καυστικές ή ενθουσιώδεις. Ένα δίμηνο που όλα φάνηκαν να κυλούν εξαιρετικά γρήγορα.

Το τοπίο αλλάζει, ο Άρης, προαναγγέλλει μία περίοδο λοιπόν, όπου θα πρέπει να κινηθούμε με ρυθμούς περισσότερο αργούς.

Προς το παρόν, ας αντιληφθούμε ότι η δυναμική μας απαιτεί χρόνο και αντοχές, υπομονή για να καλλιεργήσουμε ό,τι έχουμε σπείρει ως τώρα.

Πώς εκφράζεται όμως ο Άρης στον Ταύρο τελικά;

Στο ζώδιο της Αφροδίτης και των αισθήσεων (στην συμβολική ημέρα της Αγάπης ή των Ερωτευμένων ξεκινά το ταξίδι του), αγαπάμε να λειτουργούμε κάτω από ένα στόχο απτό, υλικό ή κατανοητό. Το σώμα μας έχει σημασία, αλλά και οι πέντε αισθήσεις μας απολαμβάνουν ό,τι εισπράττουν. Μπορούμε να ασχοληθούμε με την αισθητική μας και την αισθητική του άμεσου περιβάλλοντος. Να αγαπήσουμε μία ενασχόληση με τη φύση, ακόμη κι αν πρόκειται να περιποιηθούμε τα φυτά στο μπαλκόνι μας.

Η εποχή είναι κατάλληλη εξ άλλου! Ας δώσουμε χρώμα και ομορφιά!

Δίνουμε μάχη για τις αξίες μας και ό,τι θεωρούμε αξιόλογο στη ζωή μας. Για άλλον αυτό σημαίνει το χρήμα, υλικά αγαθά, αγοραπωλησίες. Για άλλον, η μάχη έχει να κάνει με ό,τι αγαπάμε και είναι περισσότερο ουσιαστική προφανώς. Κι αυτό, γιατί ακόμη κι αν έχουμε καθυστερήσει, θα επιδιώξουμε να κατακτήσουμε και να κερδίσουμε αγαπημένα πρόσωπα ή στόχους. Θα επιμείνουμε, θα δράσουμε άλλοτε με πείσμα, άλλοτε κτητικά, άλλοτε αισθησιακά, αλλά τελικά μπορούμε να φθάσουμε στον στόχο μας. Μπορούμε να βρούμε τον τρόπο με τον οποίο θα είμαστε ικανοποιημένοι και θα απολαύσουμε χαρές στη ζωή μας.

Δύσκολα στοιχεία που μας προσδίδει, είναι η ζήλια και η υπερβολή στην κτητικότητα. Ίσως φανούμε (ανάλογα με τις ατομικές προδιαγραφές μας φυσικά) περισσότερο υλιστές. Ενδέχεται να έχουμε ανάγκη για απολαύσεις, με οποιοδήποτε κόστος. Επιδιώκοντας να διασφαλίσουμε κεκτημένα, ίσως λειτουργήσουμε με μία τσιγγουνιά, αποφεύγοντας να προσφέρουμε στους γύρω μας.

Η πορεία μας θα είναι αρκετά μονοκόμματη και δεν θα θέλουμε εύκολα να αλλάξουμε γνώμη, στάση ζωής, αποφάσεις. Το ένστικτο της επιβίωσης απαιτεί κινήσεις με αποτέλεσμα, έστω κι αν κάποιες φορές, θεωρήσουμε ότι δεν έχουμε διάθεση για το κυνήγι της επιτυχίας.

Η νωθρότητα του ζωδίου πρέπει να ξεπεραστεί με κίνητρο ένα σημαντικό στόχο που θα μας διατηρήσει το ενδιαφέρον της δράσης ζωντανό. Ίσως το πείσμα για ένα σκοπό που μας παθιάζει. Ας αποφύγουμε όμως ένα ανταγωνισμό που περιέχει το στοιχείο της εμπάθειας ή της άσκοπης δράσης.

Η θέση του Άρη σε κοινωνικό επίπεδο, αλλά και στα θέματα της Ελλάδας

Ο Άρης στον Ταύρο είναι στον 12ο οίκο του χάρτη της Ελλάδας. Καθώς ήρθε σε σύνοδο με τον Χείρωνα, αλλά και θα σχηματίσει σταδιακά δύσκολες όψεις προς τον Ουρανό, το Μεσουράνημα, τον Ήλιο, τον Κρόνο της χώρας, έχουμε την αίσθηση πως ενώ όλα κινούνται αργά, μας ταλαιπωρούν, δημιουργούνται προβλήματα στα θέματα της κοινωνικής μας προώθησης αλλά και της ίδιας της κυβέρνησης.

Υπόγειες κινήσεις, αργές αποφάσεις, ζητήματα που υποσκάπτουν το προφίλ του κυβερνητικού σχήματος, αλλά και πιθανή έλλειψη στήριξης από σημαντικούς –οικονομικά- παράγοντες, μπορεί να φέρουν ανατροπές, ξαφνικά γεγονότα, ή αλλαγές. Γενικά πληγώνουν την χώρα. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση δεν διαχειρίζονται σωστά τις ευαισθησίες του τόπου και τα υλικά αγαθά του.

Στα θέματα του εδάφους, θα πρέπει να προσεχθεί ό,τι έχει σχέση με ξηρασία ή πυρκαγιές, μόλυνση του εδάφους ή κάψιμο παραγωγής, καρπών (;) (κυρίως των καλλιεργειών), ενώ δεν αποκλείονται προβλήματα στο έδαφος και στο υπέδαφος, ενδεχομένως και στις καλλιέργειες. Καιρικά φαινόμενα θα συμβάλουν στα προβλήματα αυτά.

Το πλήγμα μπορεί να είναι οικονομικό, αφού ο Άρης στο ζώδιο αυτό συμβάλλει στις δραστηριότητες με οικονομικό όφελος.

Δυσκολίες επίσης φέρνει ο 12ος οίκος όπου κινείται, καθώς εκεί υποβόσκει η εγκληματικότητα και οι παρασκηνιακές ή παράνομες ενέργειες. Ο Άρης πυροδοτεί την αντίθεση του Ήλιου προς τον Κρόνο, κάτι που σημαίνει αντιπαράθεση, σκληρή ή στείρα αντιπαλότητα μεταξύ κυβερνητικού συνασπισμού και αντιπολίτευσης. Λογικό να επεκτείνεται η ένταση, εν όψει εκλογικών αναμετρήσεων, όπου όμως τα μέσα είναι αθέμιτα και ιδιοτελή και από τις δύο πλευρές πιθανότατα.

Κάποιες εξελίξεις θα διαπιστωθούν περισσότερο όταν ο Άρης περάσει στους Διδύμους και βρεθεί στον πρώτο οίκο της χώρας, από τις αρχές Απριλίου.

Η δυσκολία κατά τη διάρκεια του Μαρτίου, τονίζεται περισσότερο με τον Ερμή ανάδρομο στους Ιχθείς, όπου υπάρχει ασυνεννοησία, παρεξήγηση, παραπλάνηση πιθανώς, και ασάφεια στον λόγο ή στις υποσχέσεις που δίδονται.

Μία έντονη περίοδος για το κράτος και για τον καθένα μας, καθώς στην αναστάτωση αυτή ξεκινά και το νέο έτος, αστρολογικά. Επομένως, ασάφεια, κρυφές κινήσεις ή επιθέσεις και πολύ παρασκήνιο, χαρακτηρίζουν την διέλευση του Άρη στον Ταύρο για τα θέματα του κράτους.

Γενικές συμβουλές για την διέλευση του Άρη στον Ταύρο:

Επειδή δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε υποθέσεις μας όταν έχουμε αδυναμίες στον τρόπο δράσης, θα συμβούλευα με τον Άρη στον Ταύρο να προσέξουμε τα εξής:

– Κάθε δραστηριότητα απαιτεί χρόνο και υπομονή

– Μην έχουμε πείσμα δίχως σκέψη και λόγο

– Θα χρειαστούμε ευελιξία κάποιες φορές

– Προσοχή στις διατροφικές συνήθειες για λόγους απόλαυσης

– Μην θεωρήσουμε κάθε τι σαν πεδίο κατάκτησης

– Ας είμαστε πρακτικοί και γειωμένοι

– Ας προσπαθήσουμε για στόχους που ήταν δύσκολοι μέχρι χθες

– Ας απολαύσουμε χαρές γιατί στον κόσμο μας υπάρχουν όμορφα πράγματα

– Ας τολμήσουμε ένα έργο που απαιτεί χρόνο και επιμονή

– Ας μην αντιδράσουμε σκληρά και επιθετικά, αν μας περιορίζουν

– Ας μην θεωρήσουμε όλα όσα βλέπουμε γύρω μας, δικά μας!

Σημαντικές όψεις:

27-28 Φεβρουαρίου: Εξάγωνο με τον Ήλιο

Υλοποίηση στόχων και φιλοδοξιών, ενδυνάμωση φυσική και πνευματική, θεληματική και αποφασιστική δράση.

11 Μαρτίου: εξάγωνο με τον Ποσειδώνα

Ενδιαφέρουσα όψη για δημιουργική απασχόληση, έμπνευση, επαφή με την Τέχνη και άσκηση στην θάλασσα, ή ένα περίπατο στην ακρογιαλιά!

13 – 14 Μαρτίου: τρίγωνο προς τον Κρόνο

Δράση με σοφία, κατακτήσεις με διάρκεια και στόχοι υψηλοί, επιτυγχάνονται, αν έχουμε προσπαθήσει πολύ.

19 – 21 Μαρτίου: τρίγωνο προς Πλούτωνα

Πολύ θετικός συνδυασμός, σφρίγος, πίστη, δύναμη, αντοχή και πάθος για το έργο μας.

20 Μαρτίου: τετράγωνο προς Αφροδίτη

Ζήλια, πάθη, ένταση, κατακτήσεις που φέρνουν έκρηξη, Προσοχή στις οικονομικές δαπάνες.

22-23 Μαρτίου: θετικές γωνίες προς τους Δεσμούς της Σελήνης

Σημαντικές αποφάσεις μπορούν να παρθούν αυτές τις μέρες, που προκαθορίζουν τα επόμενα βήματα. Ας κάνουμε κάτι αξιόλογο, ας γίνουμε συγκεκριμένοι.

Τις τελευταίες ημέρες του Μαρτίου, θα βρίσκεται στον αστερισμό των Πλειάδων, και ίσως νιώσουμε κουρασμένοι ή απογοητευμένοι. Μην μας καταβάλει η θλίψη, πρόκειται για κόπωση της αργής διαδρομής στον Ταύρο σε ό,τι μοχθούμε να κατακτήσουμε και του ανάδρομου Ερμή στους Ιχθείς μέσα στον Μάρτιο. Σύντομα, ο Άρης στους Διδύμους, αλλάζει τη διάθεση!

Σημείωση: Για να μάθετε περισσότερα για το ατομικό σας ωροσκόπιο χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα των διελεύσεων.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2019: Συμβουλές για τα ζώδια (παρακαλούμε διαβάζετε τον ωροσκόπο σας επίσης)

Κριός

Μάχη δίνετε για τα οικονομικά σας το επόμενο διάστημα. Θα πρέπει να μάθετε να κινείστε πλέον με πιο αργούς ρυθμούς, αυτό σίγουρα σας ταλαιπωρεί. Αλλά πρέπει να περιφρουρήσετε τα οικονομικά σας. Στην σημερινή εποχή δεν επιτρέπεται το ρίσκο και δεν είναι σωστό να κάνετε μεγάλα έξοδα. Αποφύγετε να κινηθείτε βιαστικά σε ό,τι σας ενθουσιάζει και είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε με την ανάγκη να επιμείνετε για να κερδίσετε κάτι που αγαπάτε. Ωστόσο, μπορείτε να αποδείξετε ότι είστε ικανοί για μία επιλογή δράσης κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ενδιαφερθείτε για το συμφέρον σας και αναλογιστείτε τι αποκομίσατε μέσα από την ταχύτητα που κινηθήκατε το προηγούμενο δίμηνο. Τώρα οφείλετε να δείτε την σπίθα της δημιουργίας σας να αποδίδει οικονομικά. Κάποιοι από εσάς, θα αλλάξετε τρόπο δράσης και θα απαιτήσετε οικονομικές απολαβές για κάθε σας έργο.

Ταύρος

Στον δικό σας χώρο έχουμε την διέλευση και παρουσία του Άρη. Είναι σαν να σας προσφέρεται το έδαφος να δημιουργήσετε το «παιχνίδι» της ζωής. Επομένως, ας ασχοληθείτε καλύτερα εσείς οι ίδιοι με τις υποθέσεις σας και ας κάνετε κινήσεις, που ως τώρα δεν αποφασίζατε. Ξέρετε καλύτερα από άλλους να λειτουργείτε με τους ρυθμούς σας και να προσφέρετε τα μέγιστα μέσα στην περίοδο αυτή. Αποφύγετε όμως να φανείτε πεισματάρηδες, και εκτός του χάρισμα της υπομονής, ας θυμάστε πως έχετε ένα μονοκόμματο τρόπο δράσης, κάτι που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα. Καλό θα ήταν να ακούσετε τις συμβουλές των γύρω σας, να δώσετε βάση σε κάποια σχόλια ίσως, γιατί μπορεί αργότερα, από τον Απρίλιο και μετά,να καταλάβετε πως δεν έχετε βγει κερδισμένοι με την επιμονή σας αυτό το διάστημα. Σίγουρα όμως, θα ήταν καλό να βάλετε την άσκηση στην καθημερινότητά σας, καθώς έχετε την τάση να μην …ξεβολεύεστε εύκολα!

Δίδυμοι

Λίγο άβολη η περίοδος αυτή για σας, είναι μία περίοδος κατά την οποία αναχαιτίζεται αισθητά η ανάγκη σας για πολλαπλές δραστηριότητες. Πρέπει πλέον, θέλοντας και μη, να συγκεντρωθείτε σε ένα μόνο και σημαντικό, πρακτικό στόχο. Αυτό σας ταλαιπωρεί και δημιουργεί είτε ευαισθησίες υγείας, είτε μία εσωτερική αναστάτωση και ένα ιδιαίτερο εκνευρισμό. Καθώς δεν είναι εύκολο να δημιουργήσετε κάτω από συνθήκες πίεσης, ίσως το δημιουργικό σας έργο, καθυστερήσει. Δεν σας αρέσει να περιορίζουν τις κινήσεις σας, Η ελευθερία όμως απαιτεί κάποιες φορές, περιόδους ανάπαυσης και ενδοσκόπησης. Ας βρείτε τι σας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή και ας αναζητήσετε πρακτικούς στόχους, που θα τολμήσετε να ξεκινήσετε από τις αρχές Απριλίου πλέον. Επομένως, ως τότε, αποφύγετε την κόπωση γιατί μπορεί να φέρει ευαισθησίες υγείας, αλλά και μειώστε το άγχος σας.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;