Τα 6 πράγματα που μας λείπουν περισσότερο από την παιδική μας ηλικία!
Η παιδική ηλικία που έχει περάσει ο καθένας μας μένει χαραγμένη στη μνήμη μας και πολλές φορές νοσταλγούμε τις στιγμές αυτές!

Η παιδική ηλικία σου είναι αρκετά μακριά και σου λείπουν αρκετά πράγματα από αυτά που έκανες τότε. Σου λείπει η ελευθερία, που δεν είχες έννοιες και άλλα τέτοια πράγματα.

Πολλές φορές κάθεσαι και σκέφτεσαι νοσταλγικά τα χρόνια αυτά και αναπολείς στιγμές που είχες ζήσει μικρός. Πόσες φορές δεν έχεις ξεφυλλίσει παλιές φωτογραφίες, έτσι μόνο για να θυμηθείς πράγματα από τότε;

Για αυτό και εγώ σου έχω φτιάξει μία λίστα με αυτά που μου λείπουν περισσότερο από την δική μου παιδική ηλικία! Αν και πιστεύω ότι και εσένα τα ίδια πράγματα σου λείπουν.

Για πάμε να τα δούμε, λοιπόν, και να νοσταλγήσουμε μαζί εκείνες τις στιγμές.

1. Η φαντασία

Δεν ήξερες πολλά πράγματα, αλλά μπορούσες με τη φαντασία σου να ταξιδέψεις και να δώσεις λύση σε όλα. Πόσες ήταν οι φορές που έπαιζες είτε με τα παιχνίδια σου, είτε πηδώντας γύρω γύρω στο σπίτι και φανταζόσουν ολόκληρα σενάρια;

2. Η ελευθερία

Δεν είχες έγνοιες! Ούτε ποιος θα πληρώσει τους λογαριασμούς, ούτε τι φαγητό θα μαγειρέψεις, ούτε τίποτα. Πήγαινες σχολείο, έπαιζες με τους φίλους σου, διάβαζες λίγο και αυτό ήταν όλο.

3. Το να κοιμάσαι στο δωμάτιο των γονιών σου

Αυτό που σου άρεσε πιο πολύ από όλα ήταν να κοιμάσαι μαζί τους στο διπλό κρεβάτι. Σε αυτό που το έβρισκες τόσο τεράστιο παλιά και ένιωθες τόσο μεγάλη ασφάλεια όταν ξάπλωνες εκεί. Ακόμα σου προκαλεί μία ηρεμία και επειδή έχεις μεγαλώσει πια, αναπολείς κάποιες στιγμές που ξάπλωνες με τη μαμά σου και σε έπαιρνε απλά μία αγκαλιά!

4. Το παγωτό τον χειμώνα

Πολλές φορές οι παππούδες σου έκαναν ότι ζητούσες! Και ένα από αυτά ήταν και το παγωτό μέσα στο καταχείμωνο. Μπορεί να αγχώνονταν μήπως κρύωνες, αλλά λέγανε στους γονείς σου ότι μία φορά δεν πειράζει ή το κρύβανε και τελείως.

5. Τα παιχνίδια σου

Κάποια τα έχεις φυλάξει ακόμα και σήμερα και άλλα τα έχεις δώσει ή τα έχεις πετάξει. Δε θα ξεχάσεις, όμως, ποτέ πώς πέρναγες ώρες χτίζοντας κόσμους ολόκληρους που ζούσαν οι φιγούρες αυτές! Σκέφτεσαι ακόμα αυτές τις στιγμές με μεγάλη νοσταλγία.

6. Τα παιδικά πάρτι

Σου λείπει η ανεμελιά, τα παιχνίδια, η ευγένεια και η αθωότητά τους! Σου λείπουν και τα κεφτεδάκια, αλλά και οι μπόμπες που ήταν must σε αυτά τα πάρτι. Με το μυαλό σου ζεις πάλι πολλά από αυτά. Ειδικά, όταν βρίσκεσαι με συμμαθητές σου από τότε.

Και ένα τραγούδι για να νοσταλγήσεις τις εποχές εκείνες ακόμα περισσότερο!

Δες ακόμα: Ένας καλλιτέχνης εικονογράφησε στιγμές της παιδικής ηλικίας και ξαφνικά γεμίσαμε αναμνήσεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;