Forbes: Ένας Έλληνας είναι στη λίστα με τους
Το Forbes ανακοίνωσε τη λίστα με τους "καλύτερους" κάτω των 30 και υπάρχει και ένας Έλληνας μέσα!

Το Forbes είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά περιοδικά στο κόσμο. Και το να βρίσκεσαι σε μία από τις λίστες του είναι ένα πολύ σημαντικό πράγμα!

Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το Forbes δημοσίευσε τη λίστα “30Under30”! Μία λίστα για τους καλύτερους σε διάφορες κατηγορίες κάτω των 30 ετών. Και σε μία κατηγορία είχαμε μία μεγάλη έκπληξη!

Στην κατηγορία “Finance Europe” βρίσκεται το όνομα ενός Ελληνα, του Βαγγέλη Ανδρικόπουλου.

Ο Βαγγέλης Ανδρικόπουλος είναι ένας από τα 30 πρόσωπα που ξεχώρισε το Forbes στον τομέα των Οικονομικών και τον έβαλε στη λίστα του περιοδικού!

Ο 28χρονος, είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Πειραιά και έχει Bachelor στο Πανεπιστήμιο του Γουεστμίνιστερ. Ο Βαγγέλης ζει και εργάζεται στο Λονδίνο ως αναλυτής στην Outlier Ventures, εδώ και έναν χρόνο. Η εταιρεία έχει ως κεντρικό της κομμάτι την επένδυση σε projects που αφορούν νέες τεχνολογίες.

Ο Βαγγέλης Ανδρικόπουλος έχει εργαστεί σε εταιρείες όπως ο κολοσσός Virgin, στην οποία κατείχε τη θέση του Virgin Startup Mentor!

Η λίστα του Forbes “30Under30” κάθε χρόνο ξεχωρίζει νέους και νέες κάτω 30 ετών σε διάφορους τομείς. Η φετινή λίστα περιλαμβάνει 300 νέους σε δέκα κατηγορίες, από 34 ευρωπαϊκές χώρες και 22 από τον υπόλοιπο κόσμο.

Πρόκειται για τολμηρούς νέους, που παίρνουν ρίσκα και είναι και σαν μία γιορτή για τους νέους και τη δουλειά τους. Από τη λίστα πάντως το μέλλον διαγράφεται αρκετά λαμπρό!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

JCI Boğaziçi şubesi eski Yönetim Kurulu Üyemiz Taner Akçok Forbes tarafından 30 yaş altı listesine giren başarılı gençlerden biri oldu. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. #Repost @tanerakcok with @get_repost ・・・ Dear friends, Honoured to be on this year’s Forbes Under 30 list by Forbes ! I would like to thank everybody who were with me during my life and career journey. Looking forward to meeting other amazing people at Forbes Under 30 Global Summit at Tel-Aviv on March. https://lnkd.in/dGzMmmU https://lnkd.in/dgs7H3P #forbes30under30 #forbes #30under30 #under30 #Europe #finance #fintech #finreach #finleap #forbesunder30

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JCI Bogazici (@jcibogazici) στις

Δες ακόμα: Forbes: Αυτοί είναι οι πιο πλούσιοι διάσημοι του 2018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;