Το Apex Legends ήρθε για να πάρει το στέμμα του Fortnite στο gaming!

Από neolaia.gr Team 13 Φεβρουαρίου 2019

Το Apex Legends φαίνεται να έχει ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο κοινό που θα το κάνει να κοντραριστεί με το Fortnite!

Ένα νέο game ήρθε να πάρει το θρόνο του Fortnite! Μπορεί τον τελευταίο καιρό, όλος ο κόσμος να ασχολούνταν με το παιχνίδι αυτό, αλλά ένα καινούριο παιχνίδι έχει ρυθμό ανάπτυξη μεγαλύτερο και από εκείνον του Battle Royale.

Μάλιστα, στο πρώτο οκτάωρο από την κυκλοφορία του είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 1 εκατομμύριο παίκτες! Στις τρεις μέρες έφτασε τα 10 εκατομμύρια! Και με την ολοκλήρωση της πρώτης εβδομάδας της κυκλοφορίας του είχε 25 εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο έπαιζαν!

Το παιχνίδι αυτό, που έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων δεν είναι άλλο από το Apex Legends.

Το παιχνίδι τύπου Battle Royale ήρθε να ανταγωνιστεί τα άλλα δύο παιχνίδια που είναι πολύ στη μόδα τώρα τα Fortnite και PUBG. Το συγκεκριμένο είναι δημιούργημα της Respawn Entertainment και βασίζεται στον κόσμο του επιτυχημένου παιχνιδιού Titanfall!

Ο ρυθμός επέκτασής του σε σχέση με το Fortnite είναι, εξαιρετικά εντυπωσιακό. Καθώς, το παιχνίδι της Epic Games χρειάστηκε 4 μήνες για να φτάσει τα 45 εκατομμύρια παίκτες!

Αν και το Apex Legends έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του για να φτάσει τους 200 εκατομμύρια παίκτες που έχει μέχρι σήμερα το Fortnite, αλλά το μέλλον διαγράφεται λαμπρό. Βέβαια για να το πετύχει θα πρέπει να γίνει διαθέσιμο σε κινητά iOS και Android.

Προς το παρόν μπορεί κανείς να το παίξει μόνο σε PC και κονσόλες, ενώ δεν υποστηρίζει και τοcross- platform play, δηλαδή δεν μπορεί ένας χρήστης PC να παίξει στην ίδια πίστα μαζί με έναν παίκτη PlayStation. Κάτι που διαθέτει το Fortnite και είναι, ίσως, βασικό συστατικό της επιτυχίας του!

Δες ακόμα: PUBG Mobile: 44 KILLS Duo vs Squad! Eσύ μέχρι πόσα;

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486