Master Chef 2019: Οι εντάσεις μεταξύ των παικτών άρχισαν με την πρώτη ομαδική δοκιμασία!
Οι εντάσεις άρχισαν στο Master Chef 2019 με την πρώτη ομαδική δοκιμασία των παικτών!

Στο Master Chef 2019 έγινε η πρώτη ομαδική δοκιμασία και είχε τα πάντα! Εντάσεις, ασυνεννοησία μεταξύ των παικτών και λάθη στα πιάτα, κάτι που προκάλεσε αντιδράσεις και φυσικά δεν το πήραν όλοι πολύ χαλαρά!

Οι διαγωνιζόμενοι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες με τις γνωστές, πλέον, μπλε και κόκκινες ποδιές. Ο Τάσος Κυρικλάκης, ο νικητής του πρώτου τεστ δημιουργικότητας, επέλεξε τον αντίπαλό του, ο οποίος ήταν ο Ντέιβιντ Τζίμερσον και οι δύο τους επέλεξαν τους παίκτες που θα ήταν μέλη των ομάδων τους.

Σε κάθε ομάδα οι παίκτες κλήθηκαν να εμπιστευθούν πλήρως ο ένας τον άλλο, ώστε να βγάλουν ικανοποιητικά και γευστικά πιάτα.

Οπότε, όπως, ήταν φυσικό υπήρξαν και αρκετές εντάσεις! Μάλιστα, μετά την δοκιμασία ο Ντέιβιντ ήρθε σε ρήξη με την Ασημίνα για τα αυγά που χρησιμοποίησε στη μαγιονέζα!

Η Ασημίνα δήλωσε:

“Μου λέει ο Ντέιβιντ ότι “έβαλες όλα τα αυγά μέσα, δεν έχεις ξανακάνει μαγιονέζα;”. Έχω ξανακάνει μαγιονέζα και το βρίσκω λίγο προσβλητικό να μου το λέει, αλλά εντάξει, γνώμη του”

Στη συνέχεια, ο Ντέιβιντ μιλώντας στην κάμερα και απαντώντας στον Αλέξανδρο Τσιούκαρη, είπε: “Αλέξανδρε, συγγνώμη, αλλά είσαι λίγο καραγκιόζης ρε φίλε.”

Το παιχνίδι έχει αρχίσει πλέον για τα καλά!

Δες και το σχετικό απόσπασμα!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες ακόμα: Master Chef 2019: Η πρώτη αποχώρηση είναι γεγονός!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;