Ολυμπιακός: Θα του στοιχίσει τη θέση του στο Euroleague η αποχώρηση από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό;
Ο Ολυμπιακός μπορεί να τιμωρηθεί και με υποβιβασμό αν αποχωρήσει ξανά από αγώνα! Αυτό θα του στοιχίσει και τη θέση του στη Euroleague!

Ο Ολυμπιακός αποχώρησε από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδος και πλέον κινδυνεύει ακόμη και με υποβιβασμό! Το γεγονός, αυτό,  θα βάλει σε μπελάδες και τη συμμετοχή του στη Euroleague.

Η απόφαση του Ολυμπιακού να μην αγωνιστεί στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναθηναϊκό, είναι πολύ πιθανό να του δημιουργήσει προβλήματα και στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να τιμωρηθεί με αφαίρεση βαθμών στην Ελλάδα για την αποχώρηση από το ΟΑΚΑ και αν το γεγονός επαναληφθεί σε κάποιο από τα επόμενα ματς, οι κανονισμοί προβλέπουν υποβιβασμό!

Οι Ερυθρόλευκοι, μάλιστα έχουν προαναγγείλει κάτι τέτοιο, σε περίπτωση που δεν υπάρξουν ξένοι διαιτητές ήδη από το αμέσως επόμενο παιχνίδι τους με τον Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα.

Σε αυτή την περίπτωση όμως, θα δυσκολέψουν και τα πράγματα για τη συμμετοχή τους στη Euroleague, αφού με βάσει τους κανονισμούς της, αν μία ομάδα δεν αγωνίζεται με δική της ευθύνη στην πρώτη κατηγορία, μπορεί να χάσει ακόμη και το εγγυημένο συμβόλαιο, που έχει ο Ολυμπιακός! Για να δούμε τι θα γίνει!

Δες ακόμα: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το μεγάλο ντέρμπι για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;